Missa inte våra fina erbjudanden!

Gå vidare till kampanjsidan och ta del av våra fina erbjudanden på både vinterdäck och däckhotell! 

Till kampanjsidan
×

B2B-nyheter

Här hittar du artiklar och nyheter från Vianors experter relaterade till däck och däckbranschen. Du kan också läsa om våra kunder och deras egna erfarenheter inom området.

Den skräddarsybara helhetstjänsten Fleet Care tar hand om alla företagets däck- och vagnparksbehov

Den skräddarsybara helhetstjänsten Fleet Care tar hand om alla företagets däck- och vagnparksbehov

Trots att företagen som opererar vagnpark finns i olika storlekar och är verksamma inom olika branscher, har de ofta liknande behov och mål. Vianor har lång erfarenhet av samarbete med företag av olika slag. Den övergripande Fleet Care-tjänsten som kombinerar däck- och vagnparksservice har utvecklats på grund av denna erfarenhet för att stödja företags affärsverksamheter.

Vianor Fleet Care – helhetstjänst för vagnparker

För transportörer och andra företag med vagnpark är kapacitetsutnyttjandet och kostnaden för vagnparken avgörande för konkurrenskraften. Vagnparken måste vara effektiv för att företaget ska uppnå tillräckligt hög omsättning och möjliggöra fortsatt verksamhet. Genom den skräddarsybara Fleet Care-tjänsten tas alla företagets däck- och vagnparksbehov hand om.

Regummerade kvalitetsdäck är ett förmånligt alternativ när man tittar på de totala kostnaderna

Den totala kostnaden är mer än bara det pris man betalar när man köper däcket. De viktigaste faktorerna vid ett ekonomiskt köp är däckets slitagetålighet, kostnad per kilometer och hur däcket lämpar sig för ändamålet. Förutom själva däckpriset måste man tänka på rullmotståndet i förhållande till bränsleförbrukningen, så att man hittar det mest lönsamma alternativet.

Utveckling av däckteknik anpassad till behoven hos större och effektivare jordbruksmaskiner

Rätt däck är viktigt för att hålla jordens struktur optimal och bibehålla åkrarnas växtkraft

Däckvalet styrs av användningsområde och körsträcka

Användningsområde, ändamål och körsträcka är centrala faktorer i val av däck. Hos Vianor uppmärksammar vi våra kunders individuella behov så att vi kan erbjuda dem just de rätta produkterna. Våra däckexperter hjälper dig välja rätt däcklösning för säker körning både i arbetet och privat.

Missa inte våra fina erbjudanden!

Gå vidare till kampanjsidan och ta del av våra fina erbjudanden på både vinterdäck och däckhotell! 

Till kampanjsidan ×