B2B-nyheter

Här hittar du artiklar och nyheter från Vianors experter relaterade till däck och däckbranschen. Du kan också läsa om våra kunder och deras egna erfarenheter inom området.

Säkerhet och effektivitet vid tungt arbete i krävande vinterförhållanden

Säkerhet och effektivitet vid tungt arbete i krävande vinterförhållanden

Vintern ställer speciella krav på egenskaperna hos föraren, arbetsfordonet och däcken. De nordiska vinterförhållandena är varierande: det är omväxlande is, snö och snömodd på vägarna och vi behöver arbeta dygnet runt även under vintern. Temperaturen växlar snabbt mellan plus- och minusgrader. Den hala vägytan, spårbildningarna och den hårt packade snön på vintervägarna kräver koncentration och försiktighet av föraren för att arbetsfordonet ska kunna manövreras.

Bra tillgänglighet under säsongen är en förutsättning för en lyckad försäljning

"Vintern överraskade bilisterna" är en återkommande rubrik varje höst. När den första snön faller och vägarna förvandlas till isiga banor, får bilisterna bråttom att byta däck. Då måste det finnas däck i lagret, för att kunderna ska kunna få bästa möjliga service och för att försäljningen ska gå bra.

Hur kan en person hantera en fordonsflotta på över 500 bussar?

Visste du att det är möjligt att sköta över 500 bussars däckhantering med hjälp av en enda person i samarbete med en däckpartner? Genom att outsourca din däckhantering sparar du tid, försäkrar dig om trygga däckval samt förhindrar inkomstförluster på grund av onödiga driftavbrott. Det blir också lättare att budgetera – till och med då företaget växer.