B2B-nyheter

Här hittar du artiklar och nyheter från Vianors experter relaterade till däck och däckbranschen. Du kan också läsa om våra kunder och deras egna erfarenheter inom området.

Säkra och effektiva OTR-däcktjänster ute på plats med toppmoderna verktyg

Läs mer

Säkra och effektiva OTR-däcktjänster ute på plats med toppmoderna verktyg

Arbete med OTR-däck kan vara tidskrävande och farligt, eftersom de största OTR-däcken är lika höga som en elefant och även har liknande vikt. Vianor utvecklar fortlöpande sina OTR-däcktjänster för att göra dem effektiva och säkra samt för att kunna erbjuda kunderna bästa möjliga tjänster.

Säkra resor – för våra anställda och kunder

Vårt viktigaste löfte till våra kunder är att säkerställa säkra resor. För att kunna ge en utmärkt kundupplevelse måste vi måna om en medarbetarupplevelse av hög kvalitet för hela Vianor-teamet. En viktig komponent i denna höga kvalitet är att se till säkerheten i allt vi gör.

Däckoptimering förbättrar bränsleeffektiviteten

Normalt är bränsle den största kostnaden för transportföretag näst efter lönerna. Bränsleförbrukningen påverkar också utsläppen från trafiken. Eftersom däckens rullmotstånd har en direkt inverkan på bränsleförbrukningen kan det gå att både spara pengar och värna miljön genom att uppmärksamma däcken under fordonet.

Däcktips bidrar till att säkra åkrarnas växtstyrka

Regniga vintrar och ökad monokultur i kombination med allt större gårdar och effektivitetstvång ställer allt större krav på markstrukturen. Packningen av marken inverkar direkt på skörden och därmed på jordbrukets lönsamhet. Packning kan dock förebyggas på olika sätt, och däckrelaterade faktorer är en viktig del av detta.

Praktiska däcktips för årstidernas utmaningar i jordbruket

Jordbruksmaskinerna är en av de största investeringarna när man bedriver jordbruk. Om däcken inte underhålls ordentligt kanske de inte klarar årstidernas utmaningar och därför inte håller lika länge. Detta kan vara avgörande för hur väl verksamheten lyckas.

Tidigare artiklar

Månadens erbjudande - Kampanjpris på nyheten Nokian Hakka Van!

Varje månad får du som kund möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden på populära produkter eller tjänster. Nu i April kan du köpa nyheten Nokian Hakka Van till förmånligt pris när du beställer online. Gäller utvalda dimensioner.

Ta del av erbjudandet! ×