B2B-nyheter

Här hittar du artiklar och nyheter från Vianors experter relaterade till däck och däckbranschen. Du kan också läsa om våra kunder och deras egna erfarenheter inom området.

Regummeringens ABC: Förläng däckens livscykel och spara pengar

Regummeringens ABC: Förläng däckens livscykel och spara pengar

Genom regummering av däck skonar du både miljön och plånboken. Varför lönar det sig med regummering, vilka är fördelarna och vad har det för betydelse för din affärsverksamhet? Hur väljs däcket som ska regummeras och vilka faser ingår i själva regummeringen? Vi har sammanställt information om fördelarna med regummering enligt Vianors regummeringsexperter.

eVianor – webbportal för företagskundernas behov

eVianor är Vianors kundportal riktad till företagskunder. I tjänsten kan företagskunder bekanta sig med Vianors sortiment, köpa däck och se tillgängligheten av produkter i hela Vianor-kedjan. Därtill kan man i eVianor få mer detaljerad information om produkter och få höra om kommande produktnyheter före den övriga marknaden.

Varför premium-däck är den bästa lösningen för dina kunder

Då kunderna stiger in i affären är dyrare premium-däck inte nödvändigtvis det första alternativet de har i tankarna. Den vanliga tankegången är att billigare däck räcker bra till ändamålet samtidigt som man sparar pengar. Försäljning av premium-däck är dock ett bättre val, inte bara för affärsverksamheten utan också för kundens bekväma och säkra körupplevelse.

Stark lagerhantering är en central del av däckfirmans affärsverksamhet

Väl planerade förbeställningar och ett optimerat sortiment med rätta proportioner av däck av olika typer och storlekar garanterar förutsättningarna för ett välmående lager och för lönsam affärsverksamhet.

Vianors däckförvaltningstjänster – maximera nyttan från dina däck

Med däckförvaltningstjänst menar vi en övervakningstjänst för kundens vagnpark där däckens skick och slitage kontrolleras regelbundet. Med hjälp av tjänsten förvaltas vagnparkens uppgifter om däckbyte, däckens skick och användningshistorik på ett centraliserat sätt.