B2B-nyheter

Här hittar du artiklar och nyheter från Vianors experter relaterade till däck och däckbranschen. Du kan också läsa om våra kunder och deras egna erfarenheter inom området.

Professionella och flexibla däcktjänster stöder affärsverksamheten

Professionella och flexibla däcktjänster stöder affärsverksamheten

Team FinnKane Oy är ett familjeföretag grundat hösten 2010 i Raumo, Västra Finland, som tvättar sjöcontainrar och IMO- och ADR-containrar. Enligt Timo och Merja Kallio, ägarna av Team FinnKane, ska affärsverksamheten fungera smidigt, vilket kräver bland annat fungerande och förebyggande däckservice.

– Det vi uppskattar mest med eVianor är enkelheten

Rena Bilberging måste kunna agera snabbt vid assistansuppdrag. Med eVianor kan de både beställa däck för lagerhållning och göra brådskande beställningar.

Regummeringens ABC: Förläng däckens livscykel och spara pengar

Genom regummering av däck skonar du både miljön och plånboken. Varför lönar det sig med regummering, vilka är fördelarna och vad har det för betydelse för din affärsverksamhet? Hur väljs däcket som ska regummeras och vilka faser ingår i själva regummeringen? Vi har sammanställt information om fördelarna med regummering enligt Vianors regummeringsexperter.

eVianor – webbportal för företagskundernas behov

eVianor är Vianors kundportal riktad till företagskunder. I tjänsten kan företagskunder bekanta sig med Vianors sortiment, köpa däck och se tillgängligheten av produkter i hela Vianor-kedjan. Därtill kan man i eVianor få mer detaljerad information om produkter och få höra om kommande produktnyheter före den övriga marknaden.

Varför premium-däck är den bästa lösningen för dina kunder

Då kunderna stiger in i affären är dyrare premium-däck inte nödvändigtvis det första alternativet de har i tankarna. Den vanliga tankegången är att billigare däck räcker bra till ändamålet samtidigt som man sparar pengar. Försäljning av premium-däck är dock ett bättre val, inte bara för affärsverksamheten utan också för kundens bekväma och säkra körupplevelse.