B2B-nyheter

Här hittar du artiklar och nyheter från Vianors experter relaterade till däck och däckbranschen. Du kan också läsa om våra kunder och deras egna erfarenheter inom området.

Däcktips bidrar till att säkra åkrarnas växtstyrka

Läs mer

Däcktips bidrar till att säkra åkrarnas växtstyrka

Regniga vintrar och ökad monokultur i kombination med allt större gårdar och effektivitetstvång ställer allt större krav på markstrukturen. Packningen av marken inverkar direkt på skörden och därmed på jordbrukets lönsamhet. Packning kan dock förebyggas på olika sätt, och däckrelaterade faktorer är en viktig del av detta.

Praktiska däcktips för årstidernas utmaningar i jordbruket

Jordbruksmaskinerna är en av de största investeringarna när man bedriver jordbruk. Om däcken inte underhålls ordentligt kanske de inte klarar årstidernas utmaningar och därför inte håller lika länge. Detta kan vara avgörande för hur väl verksamheten lyckas.

Däckinspektion och hantering av däckens livscykel bidrar till att minimera vagnparkens däckkostnader

Vad har löparskor och lastbilsdäck gemensamt? Jo, båda har mer eller mindre samma kontaktyta mot asfalten. Dessutom kontrolleras deras skick sällan varje gång de ska användas. Regelbundna däckkontroller leder dock till optimal livslängd, vilket minimerar däckkostnaderna för vagnparken.

Tillgången till ett brett sortiment av produkter i olika priskategorier är central vid förberedelserna inför vintersäsongen

Planering för vintersäsongen är en del av de normala rutinerna för däckproffs i Norden. Även om vi nu lever i exceptionella tider är en sak säker också i år: vintern kommer och kunderna behöver vinterdäck av hög kvalitet.

Säkerställ smidiga transporter under vinterförhållanden – du har fortfarande tid att regummera dina däck inför vintern

Nu när årets sommarsemester snart är slut är det dags att fundera på hur du säkerställer en säker användning av din fordonspark på vintern. Pekka Nurme, Vianors försäljningschef på Vianor Finland, sammanfattar vad du bör tänka på under våra krävande nordiska väderförhållanden när det gäller däck och däckunderhåll.

Tidigare artiklar

Månadens erbjudande - Lyktglaspolering och gratis bilbatterikontroll

Varje månad får du som kund möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden på populära produkter eller tjänster. Nu i januari har du möjlighet att boka lyktglaspolering till förmånligt pris. Du får även möjligheten att kontrollera ditt bilbatteri helt kostnadsfritt!

Ta del av erbjudandet! ×