B2B-nyheter

Här hittar du artiklar och nyheter från Vianors experter relaterade till däck och däckbranschen. Du kan också läsa om våra kunder och deras egna erfarenheter inom området.

Däckvalet styrs av användningsområde och körsträcka

Användningsområde, ändamål och körsträcka är centrala faktorer i val av däck. Hos Vianor uppmärksammar vi våra kunders individuella behov så att vi kan erbjuda dem just de rätta produkterna. Våra däckexperter hjälper dig välja rätt däcklösning för säker körning både i arbetet och privat.

Kärnan i vårt däcksortiment utgörs av högklassiga däck från Nokian Tyres, skapade för nordiskt krävande väglag och mångsidiga väderförhållanden. Därtill erbjuder vi också ett brett sortiment av däck från andra tillverkare för alla ändamål i olika pris- och kvalitetsklasser. Vi väljer våra leverantörer noggrant och ser till att pris och kvalitet överensstämmer.

Förutom nya däck omfattar vårt sortiment även regummerade däck. Noktop-belagda däck erbjuder utmärkt kvalitet till ett förmånligt pris inom driv- och släpvagnsdäck.

Däck bör alltid jämföras inom sin egen klass. Vissa egenskaper, till exempel väggrepp och slitstyrka, är svåra eller till och med omöjliga att uppnå samtidigt.

 

Tidigare artiklar