Dubbdäck

Nokian Hakkapeliitta 8

TestvinnareHakka-skydd

Min recension för Nokian Hakkapeliitta 8

Helhetsbetyg*
Titel
Recension* (Längd minst 50 tecken)
Användarnamn*
E-postadress*
Jag vill ta emot information gällande produkter och erbjudanden
Ja
Nej
Rekommenderar du denna produkt till en vän?
Ja
Nej
Jag godkänner användarvillkoren.

Din recension har skickats in och väntar på granskning.

  • Trygghet på vintervägar
  • Överlägset broms- och accelerationsgrepp
  • Miljövänligare mil  

I krävande nordiska förhållanden ska däcken fungera utan problem. Dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 har utvecklats för att fungera perfekt i varierande nordiska förhållanden där bilisterna kör varje dag. De olika innovationerna i det här nya utmärkta däcket lyfter vinterkörningen till en helt ny epok, där avgörande är säkerhet på vintervägar och mindre vägslitage.

Den nya dubbtekniken på Nokian Hakkapeliitta 8 ger enastående vintergrepp

Tack vare sina nya innovationer ger dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 en helt ny körupplevelse på vintervägar. Däckets överlägsenhet märks bland annat i broms- och accelerationsgrepp, slitstyrka och i den utmärkta körkomforten.

De unika greppegenskaperna garanterar att Nokian Hakkapeliitta 8 kan erbjuda bilisten trygghet även på det mest krävande vinterväglaget. Det nya konceptet Nokian Eco Stud 8 och den unika placeringen av dubbar ger det nya däcket ett utmärkt grepp och mer miljövänliga mil. Konceptet Eco Stud 8 ökar betydligt däckets miljövänlighet, tack vare nya miljövänliga ankardubbar, Eco Stud dynan under dubben, som effektiviserar dubbens vägkontakt och som dämpar dubbens anslag mot vägen samt dubbflänsens form som minskar dubbslaget mot vägen.

Den unika dubbplaceringen gör att dubbarna inte ligger i rader utan jämt fördelade över hela slitbanan. Det gör att dubbarna inte ligger precis efter varandra, vilket ger bästa möjliga grepp vid alla situationer. En ny typ av cap & base -konstruktion förbättrar bromsgreppet och låser effektivt fast dubben samt garanterar jämn slitageform.

Tack vare det nya dubbkonceptet är nya Nokian Hakkapeliitta 8 skonsamt mot underlaget. Däckets vägslitageeffekt är över 12 procent mindre än gränsvärdet i den nya nordiska dubblagstiftningen.

Flera säkra mil

Betydligt fler mönsterklackar förbättrar greppet på nya dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8.  Genom att öka antalet mönsterklackar har däcket även fler spår, vilket innebär ökat antal skarpa klackkanter som förbättrar greppet på is och snö. Samtidigt har det nya däcket bättre slitstyrka, vilket ger flera säkra mil.

Tack vare att däcket har fler och mindre lameller så minskar däckets värmeutveckling, vilket även minskar rullmotståndet och bränsleförbrukningen.

Dubbdäcket Hakkapeliitta 8 ger ännu mer balanserade köregenskaper, tack vare sina kraftiga spår och öppna fickor mellan mönsterklackarna på skuldrorna. Det gör att snö och slask inte fastnar i mönstret.

Bra och jämna köregenskaper på asfalt

Utöver på snö- och isunderlag ska ett däck i nordiska förhållanden även ge goda köregenskaper på barmark. Mönstret på Nokian Hakkapeliitta 8 har utformats på ett nytt sätt, så att däcket uppför sig balanserat och säkert även på torra vägar. De sneda 3D-stödlamellerna på mitten av slitbanan förstärker däckets konstruktion, vilket gör att det reagerar snabbt och känsligt på styrningen. 3D-låslamellerna på utsidan av skulderområdet låser mönsterklackarna ihop vid vägkontakt, vilket ger bättre köregenskaper i kurvor och väjningar.

Utöver mer säkra och robusta köregenskaper rullar dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 även tystare. Det uppstyvade bältespaketet gör att däcket inte reagerar på vägarnas ojämnheter utan behåller sin form. Däcksidans komponent- och materialval dämpar däckljudet inne i kupén.

Med nya Nokian Hakkapeliitta 8 kör du mer ekonomiskt och sparar på miljön

Med det nya däcket kan du köra ännu miljövänligare, eftersom rullmotståndet är nästan 5 % lägre än på föregångaren, dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 7. Det lägre rullmotståndet minskar skadliga utsläpp och bränsleförbrukningen. Dubbdäcket Nokian Hakkapeliitta 8 sparar med andra ord både på miljön och pengar.

Även gummiblandningen på det nya däcket representerar en ny generation. Viktigaste element i den nya Hakkapeliitta Cryosilan Gen 2 vintergummiblandningen är silica, rapsolja och naturgummi. Den här nya slitbanegummiblandningen har speciellt utvecklats för nordiska förhållanden. Naturgummit fungerar stabilt i varierande temperaturer och garanterar ett balanserat vintergrepp även i svåra förhållanden när temperaturen ligger nära noll eller när det är riktigt kallt.

Slitagevarnare ökar vintersäkerheten

På slitbanan finns en slitagevarnare (DSI-Driving Safety Indicator) och vinterslitagevarnare WSI (Winter Safety Indicator) som även finns på andra Nokian Hakkapeliitta däck. Siffrorna visar mönsterdjupet i millimeter. Snöflingesymbolen är synlig tills mönsterdjupet är fyra millimeter. När den försvinner indikerar det att det är dags att köpa nya vinterdäck för att inte riskera de säkra köregenskaperna.

På en inforuta på däcksidan av Nokian Hakkapeliitta 8 kan man markera däckets placering på bilen och lufttrycket. Nytt är att där nu även kan markeras dragmomentet för fälgbultarna.

Nya Nokian Hakkapeliitta 8 fungerar utan problem både på mindre familjebilar och på mer sportiga bilar. Det nya däcket finns tillgängligt även med Flat Run-teknik och med den högsta möjliga bärkraften, XL.

 

14.11.2014

Förstklassigt

Effekt

Hakkapeliitta 8 med däckdimensionen 255/35 20 har ett enormt grepp med mycket bra styrrespons och med sina 206 dubbar är fästet ypperligt för bilens 585 hk. Bränslemässiga resultatet framstår som oerhört positivt genom jämförelsen som har gjorts mellan två exakt lika dagskörningar mellan samma orter om 102 mil med samma väg och vindförhållande. Bränsleförbrukningen med sommardäck i dimensionen 285/35 20 blev 0.93l/mil, och med hakkapeliitta 8 0.91l/mil. ( i båda fallen torr asfalt) Strålande !!

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

01.04.2013

Once you go Hakkapeliitta

Bysen

Jag åkte mellan Helsingborg och Stockholm i vinter, på ett nästintill nya däck från Hakkapeliitta. Tidigare har däck bara varit däck för mig, men den här dagen, men dålig sikt och värre underlag, vart det tydligt hur mycket däcken gör skillnad. Jag är annars en ganska orolig förare vid dessa förhållanden, men tryggheten som dessa däck gav var något jag inte märkt förut, och det värdesätter jag högt! Jag kommer aldrig köra på något annat.

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

04.10.2013

Däckljudet är nästan nere i mina Sommardäck

cirus40

Har precis kört in dem på isfri asfalt cirka 150 mil, (70 km-H) gör det med alla mina Dubbdäck, En egenskap som jag ser/hör är däckljudet är nära ljudet som mina Sommardäck. Stabila köregenskaper med dessa däck, ett stort +... Jag har inga Is eller Snö erfarenheter än, men inom några veckar så har jag med säkerhet det. Jag kör omkring 6000 mil per år, jag har höga förväntningar av detta vinterdäck.

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

26.03.2013

Kan det bli bättre!

Robban

Det är första vintern jag har dom och måste säga att dom är super bra. Riktigt nöjd, bra grepp och riktigt tysta, man tänker inte ens på att det är dubbdäck.

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

27.03.2013

Pålitlig däck med bästa kvalitet

Cafer

Jag har kört sedan många år med Nokian Hakkapeliitta och har sett att denna produkt blir bara bättre och bättre för varje år. Produktutvecklingen är enastående och säkerheten ökar för varje generation av däck som kommer ut från Nokian. Man får en mycket bra produkt till rimligt pris. Det kan inte bli mycket bättre än Hakkapeliitta!

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

06.04.2013

alla mina bilar har haft dessa däck

jbos58

har haft dom på alla mina bilar o är supernöjd med dessa däck ett av marknadens bästa däck min Saab 9-5 ligger mjukt på vägen o det känns tryggt i stället för konkurenternas hårda däck :)

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

02.04.2013

Stabil prestanda

DBa13

Mycket bra prestanda och framförallt förutsägbart. Man får aldrig några obehagliga överraskningar i trafiken på grund av däcken. De sitter i underlaget precis som förväntat och som de ska.

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

08.02.2014

Bäst

DrvonQuattro

Som vanligt så är Hakkapeliitta fantastiska. Spårstabila, tysta och med bra grepp. Enda gången greppet inte räckt till var på Bellmansgatan Södermalm, mycket brant kullerstensbacke med ren is. Utöver den engångshändelsen har Allroaden klarat sig galant i alla väglag. Kan man begära något mer? 

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

30.09.2014

Grepp, komfort & säkerhet går hand i hand

JoakimHakka8

Trodde aldrig att jag skulle bli nöjd med dubbdäck på min bakhjulsdrivan BMW 320d 2013. Kör dagligen 14mil på E20 mellan Södertälje - Eskilstuna. Det är de mest extrema förhållandena på den sträckan vintertid men dessa däck gjorde susen i regnigt, snöigt samt isigt underlag. Komfortmässigt så var de underbara. Säkerhetsmässigt så kan jag inte klanka ner på något. Greppet var underbart även för en bakhjulsdrivenbil. Rekommenderas!

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

05.04.2013

Det självklara valet för mig nu

hank

Bor på ute landet med snöiga och isiga vägar så jag är beroende av bra däck. Har tidigare använt andra däckfabrikat på min bil, när jag bytte till Nokian Hakka 5 förbättrades bilens väghållning radikalt, suveränt väggrepp och mycket prisvärt däck för ändamålet.

Gav detta omdöme dig den information du sökte efter?

Ladda mer
Visa alla
13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"
14"
Däckstorlek: 175/65R14 86T XL
Pris: 978.00 kr
Pris (4st):
3912.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
4952.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 530 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 14 "

Höjd: 65

Bredd : 175 mm

Däckstorlek: 185/65R14 90T XL
Pris: 1090.00 kr
Pris (4st):
4360.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
5400.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 600 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 14 "

Höjd: 65

Bredd : 185 mm

15"
Däckstorlek: 175/65R15 88T XL
Pris: 1144.00 kr
Pris (4st):
4576.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
5616.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 560 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 15 "

Höjd: 65

Bredd : 175 mm

Däckstorlek: 185/60R15 88T XL
Pris: 1017.00 kr
Pris (4st):
4068.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
5108.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 560 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 15 "

Höjd: 60

Bredd : 185 mm

Däckstorlek: 185/65R15 92T XL
Pris: 1087.00 kr
Pris (4st):
4348.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
5388.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 630 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 15 "

Höjd: 65

Bredd : 185 mm

Däckstorlek: 195/65R15 95T XL
Pris: 1204.00 kr
Pris (4st):
4816.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
5856.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 690 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 15 "

Höjd: 65

Bredd : 195 mm

Däckstorlek: 205/65R15 99T XL
Pris: 1402.00 kr
Pris (4st):
5608.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
6648.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 775 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 15 "

Höjd: 65

Bredd : 205 mm

16"
Däckstorlek: 205/55R16 91T Flat Run
Pris: 2192.00 kr
Pris (4st):
8768.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
9808.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 615 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 55

Bredd : 205 mm

Däckstorlek: 205/55R16 94T XL
Pris: 1601.00 kr
Pris (4st):
6404.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
7444.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 670 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 55

Bredd : 205 mm

Däckstorlek: 205/60R16 92T Flat Run
Pris: 2017.00 kr
Pris (4st):
8068.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
9108.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 630 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 60

Bredd : 205 mm

Däckstorlek: 205/60R16 96T XL
Pris: 1555.00 kr
Pris (4st):
6220.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
7260.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 710 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 60

Bredd : 205 mm

Däckstorlek: 215/55R16 97T XL
Pris: 1811.00 kr
Pris (4st):
7244.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
8284.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 730 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 55

Bredd : 215 mm

Däckstorlek: 215/60R16 99T XL
Pris: 1901.00 kr
Pris (4st):
7604.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
8644.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 775 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 60

Bredd : 215 mm

Däckstorlek: 225/55R16 99T XL
Pris: 2083.00 kr
Pris (4st):
8332.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
9372.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 775 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 55

Bredd : 225 mm

Däckstorlek: 225/60R16 102T XL
Pris: 2110.00 kr
Pris (4st):
8440.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
9480.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 850 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 16 "

Höjd: 60

Bredd : 225 mm

17"
Däckstorlek: 205/45R17 88T XL
Pris: 2236.00 kr
Pris (4st):
8944.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
9984.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 560 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 45

Bredd : 205 mm

Däckstorlek: 205/50R17 89T Flat Run
Pris: 2924.00 kr
Pris (4st):
11696.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
12736.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 580 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 50

Bredd : 205 mm

Däckstorlek: 205/50R17 93T XL
Pris: 2235.00 kr
Pris (4st):
8940.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
9980.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 650 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 50

Bredd : 205 mm

Däckstorlek: 215/50R17 95T XL
Pris: 2374.00 kr
Pris (4st):
9496.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
10536.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 690 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 50

Bredd : 215 mm

Däckstorlek: 215/55R17 98T XL
Pris: 2275.00 kr
Pris (4st):
9100.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
10140.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 750 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 55

Bredd : 215 mm

Däckstorlek: 225/45R17 91T Flat Run
Pris: 3191.00 kr
Pris (4st):
12764.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
13804.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 615 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 45

Bredd : 225 mm

Däckstorlek: 225/45R17 94T XL
Pris: 2362.00 kr
Pris (4st):
9448.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
10488.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 670 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 45

Bredd : 225 mm

Däckstorlek: 225/50R17 94T Flat Run
Pris: 3307.00 kr
Pris (4st):
13228.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
14268.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 670 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 50

Bredd : 225 mm

Däckstorlek: 225/50R17 98T XL
Pris: 2429.00 kr
Pris (4st):
9716.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
10756.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 750 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 50

Bredd : 225 mm

Däckstorlek: 225/55R17 101T XL
Pris: 2353.00 kr
Pris (4st):
9412.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
10452.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 825 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 55

Bredd : 225 mm

Däckstorlek: 225/55R17 97T Flat Run
Pris: 3070.00 kr
Pris (4st):
12280.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
13320.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 730 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 55

Bredd : 225 mm

Däckstorlek: 235/45R17 97T XL
Pris: 2671.00 kr
Pris (4st):
10684.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
11724.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 730 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 45

Bredd : 235 mm

Däckstorlek: 235/55R17 103T XL
Pris: 2469.00 kr
Pris (4st):
9876.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
10916.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 875 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 55

Bredd : 235 mm

Däckstorlek: 245/45R17 99T XL
Pris: 2845.00 kr
Pris (4st):
11380.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
12420.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 775 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 17 "

Höjd: 45

Bredd : 245 mm

18"
Däckstorlek: 215/45R18 93T XL
Pris: 2916.00 kr
Pris (4st):
11664.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
12704.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 650 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 18 "

Höjd: 45

Bredd : 215 mm

Däckstorlek: 235/40R18 95T XL
Pris: 3148.00 kr
Pris (4st):
12592.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
13632.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 690 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 18 "

Höjd: 40

Bredd : 235 mm

Däckstorlek: 235/50R18 101T XL
Pris: 3055.00 kr
Pris (4st):
12220.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
13260.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 825 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 18 "

Höjd: 50

Bredd : 235 mm

Däckstorlek: 245/40R18 97T XL
Pris: 3133.00 kr
Pris (4st):
12532.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
13572.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 730 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 18 "

Höjd: 40

Bredd : 245 mm

Däckstorlek: 245/45R18 100T XL
Pris: 3088.00 kr
Pris (4st):
12352.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
13392.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 800 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 18 "

Höjd: 45

Bredd : 245 mm

Däckstorlek: 245/50R18 100T Flat Run
Pris: 4235.00 kr
Pris (4st):
16940.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
17980.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 800 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 18 "

Höjd: 50

Bredd : 245 mm

19"
Däckstorlek: 235/40R19 96H XL
Pris: 3682.00 kr
Pris (4st):
14728.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
15768.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 710 kg

Hastighetsindex: 210 km/h

Diameter: 19 "

Höjd: 40

Bredd : 235 mm

Däckstorlek: 235/45R19 99T XL
Pris: 3544.00 kr
Pris (4st):
14176.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
15216.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 775 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 19 "

Höjd: 45

Bredd : 235 mm

Däckstorlek: 255/40R19 100T XL
Pris: 3904.00 kr
Pris (4st):
15616.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
16656.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 800 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 19 "

Höjd: 40

Bredd : 255 mm

Däckstorlek: 285/35R19 103H XL
Pris: 4024.00 kr
Pris (4st):
16096.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
17136.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 875 kg

Hastighetsindex: 210 km/h

Diameter: 19 "

Höjd: 35

Bredd : 285 mm

20"
Däckstorlek: 255/35R20 97T XL
Pris: 4040.00 kr
Pris (4st):
16160.00 kr
Pris monterat och klart på bilen:
17200.00 kr
» Boka tid för service

Produktegenskaper

Lastindex: 730 kg

Hastighetsindex: 190 km/h

Diameter: 20 "

Höjd: 35

Bredd : 255 mm