Nokian Hakkapeliitta R3 SUV dubbfria däck

Däckegenskaper

Nordiskt vinterdäck
Hakka-skydd
Aramid Guarantee

EU-däckmärkning

Bränsleekonomi: B
Våtgrepp: F
Extern ljudnivå: 72dB
Hastighetsklass: 170km/h (R)
Lastindex: 800kg (100)

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV: 215/70R16 100R

Dubbfria däck

(3 kundomdömen)
Nokian Hakkapeliitta R3 SUV dubbfria däck

Däckegenskaper

Nordiskt vinterdäck
Hakka-skydd
Aramid Guarantee

EU-däckmärkning

Bränsleekonomi: B
Våtgrepp: F
Extern ljudnivå: 72dB
Hastighetsklass: 170km/h (R)
Lastindex: 800kg (100)

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV är konstruerat för varierad körning med SUV-bilar och ger ett säkert grepp och stabila köregenskaper. Dubbfria Nokian Hakkapeliitta R3 SUV har Aramid-däcksidor som skyddar däcket mot stötar och skärskador, vilket ger mer slitstyrka och trygghet.

PREMIUM KOMBO DÄCK FÖR OLIKA VÄGLAG
GR2018 - 9.1.2019
Däcken är verkligen premium kvalité, har köpt dessa däck efter ivert letande & undersökning till våran Mitsubishi Outl 4x4 år-18, samt XC90 år-14, både jag och frun är helt nöjda med däcken. Denna utvärdering efter kör upplevelse på olika vägar, väglag väderförhållanden, bränsleförbrukning, inbromsning & komfort. Då båda jobbar som resande säljare blir det en del mil bakom ratten. Vi upplever tryggheten & säkerhet med dessa däck. **Dock så spelar viktiga faktorer som Att Hålla Avstånd & Hastighet stor betydelse ** Rekommenderar dessa däck till alla förare !!
Det är utan tvivel dom bästa däcken på marknaden.
Kungen79 - 30.12.2018
Jag köpte dom i nov och dom gör att man är kvar på vägen oavsett väder och underlag. Och familjen åker tryggt.
Tyst och bekvämt
Anders71 - 22.10.2018
Körde tidigare R2 SUV på XC90 vilket var en mycket trevlig kombo. Var en aning osäker på R3 SUV eftersom Vi Bilägare hade rapporterat om lågfrekvent buller i deras test. Lyckligtvis är detta inget som finns i R3 SUV. Däcket är mycket tyst, rullar fint och bekvämt. Kan tyvärr inte säga något om vinteregenskaperna än, eftersom det fortfarande är mer sommar- än vinterväglag. Men känns spontant som om detta är ännu ett höjdardäck från Nokian!

Min recension för Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Helhetsbetyg*

Månadens erbjudande - 10% rabatt på alla fälgar under Mars

Varje månad får du som kund möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden på populära produkter eller tjänster. Nu i Mars ger vi dig 10% rabatt på alla fälgar när du beställer online!

Ta del av erbjudandet! ×