Nokian_Hakka_H.jpg

Nokian Hakka SUV

Sommardäck

(12 kundomdömen)
Nokian_Hakka_H.jpg
Däckdimension ej tillgänglig. Sök efter andra alternativ.
Sök efter fler däckalternativ
  • Slitstarkt däck för asfaltvägar och terräng
  • Exakta köregenskaper
  • Bra våtgrepp

Krävande vägar som till exempel mjuka grusvägar och grova asfaltvägar är vanliga i Norden. Nokian Hakka SUV är utvecklat att ge goda köregenskaper speciellt på den här typen av vägar och däcket trivs speciellt bra på småvägar. Däckets exakta köregenskaper passar dock även för asfaltvägar.

Exakta köregenskaper och utmärkt våtgrepp

Nokian Hakka SUV är utvecklat för tuff SUV-körning och däckets konstruktion är mycket robust samt slitstark. Däcket fungerar säkert och effektivt i alla förhållanden.

Hakka SUV ger exakta köregenskaper både på torra och våta vägar. Däckets asymmetriska mönster rullar exakt oavsett väglaget. Däckets inner- och ytterskuldror är olika, vilket ger god stabilitet och bra skydd mot vattenplaning. Den styva ytterskuldran ökar däckets stabilitet i alla förhållanden. Innerskuldrans spår leder effektivt bort vatten och minskar risken för vattenplaning.

Självrensande mönster ger stabila köregenskaper

Nokian Hakka SUV har ett självrensande mönster som gör att jord inte fastnar i mönstret vid körning på grusvägar eller i mjuk terräng. När däcket rullar leds jorden effektivt bort från spåren. Däckets goda självrensande egenskaper gör att inte heller små stenar fastnar i mönstret. Speciella terrängklor ökar greppet och förbättrar drag- och bromsgreppet.

Säkerhet och lång livslängd

Vid däckets fotområde finns en dubbel tätningsring (Double Mud Stopper) som ökar däckets och fälgens livslängd. Tätningsringen ser till att smuts och små stenar inte hamnar mellan däcket och fälgen. Slitage- och vattenplaningsvarnare underlättar kontrollen av slitaget och ökar säkerheten.

Nokian Hakka SUV finns i ett stort antal dimensioner som täcker de vanligaste SUV-storlekarna, både i hastighetsklass T och H.

 

Bullrig men stabilt
Saudi - 8.4.2015
Bra däck med god stabilitet och står bra mot vattenplaning det enda är att det är väldigt bullrigt samt vibrerar i farter över 90Km/h
Tryggt och säkert köp
X3traction - 7.4.2015
Köpte däcken till min nya X3. Ville ha det bästa. Blev lite varnad för högt däckljud, men det är inget jag störts över. Bra grepp på snö och is och ett däck jag kan rekommendera till mina vänner.
Helt enkelt ett strålande däck
Cbengtsson - 8.3.2015
Köpte det till vår nya XC70 och det rullar tyst och stabilt. Bra grepp på barmark men även i snö. Ingen åsikt om is då vi inte haft sådana vägar i år.
Kanonbra däck!
ramsen71 - 28.12.2014
Jag har kört Hakka i många år, och är supernöjd med dessa också!
Ett rejält däck för mitt blandade bruk
Busan - 30.9.2014
Stadigt och riktningsstabilt - speciellt viktigt då vår bil, förutom vanlig landsvägskörning, används som dragbil för både husvagn och båttrailer på långa sträckor. Drivegenskaperna/möjligheterna att ta sig fram, även med släp, på slippriga underlag är förvånansvärt goda. Däcket är nog inte så mycket tystare än andra däck men har en behagligare ljudfrekvens som är lättare att ha i öronen under färd. Ser fram emot ett gott samarbete "oss emellan" under många mil.
Går som fisken i vattnet
Labejo - 30.9.2014
2000 mil nu avverkade på grusvägar och leriga skogsvägar, dom är fortfarande som nya, förträfflig framkomlighet, trygg grusvägskörning och vilken fin och tyst gång på asfaltvägar, men snart lägger sig isen på våra vägar, ingen tvekan om vilka vinterdäck jag väljer , det blir hakka .
Se
HannesP - 30.9.2014
Jag köpte Hakkapeliitta suv 7 november 2013 absoluta bästa däcken jag någonsin haft stannar blixtsnabbt vid blixt halka
Sommardäck med topprestanda
emelie83 - 30.9.2014
Har kört 500 mil med Nokiandäcken som trots 20" diameter samt 40 profil ger maximal komfort och spårstabilitet. Går riktigt tyst och levererar verkligen.
Test däck hos Vianor Bengts Däcksevice i Hedesunda
walle79 - 10.4.2013
Jag har inte köppt dessa däck ännu, men jag har gjort en test hos Vianor Bengts däckservice i Hedesunda. De föll mig bra i smaken, då jag kör långa sträckor,då på asfalt E4 70 mil torr asfalt pga att jagar i Väster-Norrrbotten för att sen komma över på skumpiga och dåliga vintervägskadade vägar, så är det här däcket jättebra i styr och undermanöver i både låga och höga hastigheter, även på grus har jag märkt en bra väghållning, så denna produkt kan mer än väl rekomendera.
Ett genomtänkt däck
Nokiamicke - 6.4.2013
Däcket har rullat på bilen under två säsonger och det finns ingenting mer att önska enligt min personliga uppfattning, välbalanserat, tystgående, välblandad gummimassa som inte gett sken av att slitas Oavsett vilken typ av terräng bilen forserar. Vägegenskaper i formel 1 klass! Sammantaget gillar jag däcket fullt ut!!

Min recension för Nokian Hakka SUV

Helhetsbetyg*