Nokian Rotiiva AT sommardäck

Däckegenskaper

Aramid Guarantee
Kampanj

EU-däckmärkning

Bränsleekonomi: C
Våtgrepp: E
Extern ljudnivå: 72dB
Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 850kg (102)

Nokian Rotiiva AT

Sommardäck

Nokian Rotiiva AT sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Aramid Guarantee
Kampanj

EU-däckmärkning

Bränsleekonomi: C
Våtgrepp: E
Extern ljudnivå: 72dB
Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 850kg (102)

Nokian Rotiiva AT (All Terrain) är ett sommardäck för stadsjeepar som ger utmärkta köregenskaper på asfalt- och grusvägar, men rullar utan problem även i lätt terräng. Det här specialdäcket ger optimal prestanda utan att körsäkerheten och komforten försämras.

Slitstyrka och grepp på olika typer av vägar

Nokian Rotiiva AT är slitstarkt även i tuff körning på tunga stadsjeepar. Däckets robusta konstruktion och den skräddarsydda gummiblandningen i slitbanan, som ger bra skydd mot skärskador, ger däcket god slitstyrka även på tyngre bilar. Däcket finns i många dimensioner och passar till tunga stadsjeepar, pick-up-bilar och lätta lastbilar.

Nokian Rotiiva AT har ett aggressivt mönster och breda, polerade spår som maximerar greppet och köregenskaperna på varierande väglag. Tack vare det unika mönstret fastnar inte jord i spåren och däcket rullar lätt även på mjukt underlag.

Säkra köregenskaper och slitstarkt

Nokian Rotiiva AT reagerar snabbt på styrningen. Däckets smidiga köregenskaper har uppnåtts med hjälp av stabilisatorer på däckets mittribba och 3D-lamellering. Stabilisatorerna gör däcket styvare och 3D-lamelleringen binder aktivt ihop däckets mönsterklackar vid vägkontakt. Den kraftigare lamelleringen stöder mönsterklackarnas delar med varandra. Lamellernas onödiga rörelser avtar, vilket förbättrar köregenskaperna ytterligare.

Avkylningsribborna på skulderområdet av Nokian Rotiiva AT minskar däckets värmeutveckling, vilket ökar slitstyrkan i varierande förhållanden och på dåliga vägar. Även stenavvisarna i botten av mönsterspåren ökar däckets livslängd och slitstyrka. De ser till att kantiga stenar inte fastnar i spåren.

Snygg design och extra säkerhet

Nokian Rotiiva AT är ett stort däck med snygg design. Eftersom däcksidorna ser olika ut så kan man vid monteringen av däcket välja designen. Antingen en mer robust design för terrängkörning eller en mer harmonisk design för vanliga vägar. Den från Nokian Tyres andra produkter kända slitagevarnaren underlättar kontrollen av mönsterdjupet och visar när det är dags att köpa nya däck.

  • Prestanda på alla typer av vägar
  • Utmärkta köregenskaper
  • Slitbanegummiblandning med utmärkt skydd mot skärskador och stark konstruktion

Inga recensioner.

Min recension för Nokian Rotiiva AT

Helhetsbetyg*

Månadens erbjudande - 10% rabatt på alla fälgar under Mars

Varje månad får du som kund möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden på populära produkter eller tjänster. Nu i Mars ger vi dig 10% rabatt på alla fälgar när du beställer online!

Ta del av erbjudandet! ×