Innovativa produktnyheter och ett brett utbud av däck inför den kommande vintern

Däckutbudet för den kommande vintern är fullspäckat med nya topprodukter och välbeprövade däck från ett flertal tillverkare. Nokian Tyres lanserar ett nytt flaggskeppssortiment av dubbfria vinterdäck med specialprodukter för såväl el- och hybridbilar som för SUV:ar och crossovers. Bland nyheterna hittar du även Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 och CR4 för skåpbilar och leveransfordon som tagits fram för krävande vinterbruk.

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 – en innovativ kombination av vintergrepp, låg ljudnivå och körkomfort

Nokian Tyres lanserar sitt nya flaggskepssortiment av nordiska dubbfria vinterdäck. Nya Hakkapeliitta R5 för personbilar och SUV:ar ger oöverträffad komfort och väghållning på is samt har miljövänliga köregenskaper särskilt för nordiska vintrar. De utmärkta vintersäkerhetsegenskaperna är ett direkt resultat av en ny mönsterdesign, innovationer som nya greppkristaller, omfattande tester och målmedvetet forskningsarbete.

Hakkapeliitta R5 EV för el- och hybridbilar är produktfamiljens specialprodukt, vars exceptionellt låga ljudnivå ökar körkomforten. Nya Hakkapeliitta R5 SUV är däremot skräddarsytt för att uppfylla behoven hos kraftfulla och stora SUV:ar och crossovers, och har revolutionerande Aramidförstärkta däcksidor.


Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 och CR4 – grepp, körkomfort och hållbarhet på alla vinterväglag

Det nya dubbdäcket Hakkapeliitta C4 från Nokian Tyres är ett stabilt och hållbart dubbdäck som klarar av vinterns alla fören. Toppmoderna fyrkantiga dubbar av rostfritt stål garanterar en Hakkapeliitta-typisk kontrollerad körkänsla och överlägset grepp på både is och snö. Det ökade antalet dubbar och höljet av rostfritt stål säkerställer ett obevekligt grepp som inte rostar med ökat antal kilometer. Det omfattande urvalet av storlekar av Hakkapeliitta C4 passar utmärkt i alla moderna leveransfordon ock skåpbilar.

Det stabila och tysta Nokian Tyres Hakkapeliitta® CR4 är ett nordiskt dubbfritt vinterdäck för dem som kör skåpbilar, leveransfordon och husbilar och vill känna sig säkra och bekväma både i livlig stadstrafik och på oplogade grusvägar. Den bekväma körkänslan kompletteras av lågt rullmotstånd som minskar bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen. Hållbarheten i de nya däcken är maximal tack vare stommens stabila struktur, den slitstarka gummiblandningen som använder sig av den senaste tekniken samt Aramid Sidewall-tekniken som skyddar mot stötar och skärskador.

Mångsidigt utbud av vinterdäck från GT Radial, Radar, Goodyear och Sava

Utöver däcknyheterna fortsätter produktfamiljen Hakkapeliitta 10 som en stor favorit. Produktfamiljen har skapats för de svåra och omväxlande förhållandena i Norden. Hos Vianor hittar du även ett omfattande utbud av vinterdäck som omsorgsfullt valts ut från olika tillverkare. Från GT Radial erbjuds Maximiler däck för skåpbilar, IcePro 3-dubbdäck och Winterpro 2-dubbria däck och från Radar erbjuds Dimax Ice-dubbfria däck och Dimax Ice Lock-dubbdäck. Dessutom kommer högklassiga däck från Goodyear och Sava att ingå i utbudet av vinterdäck. Hos Vianor får du däck till fordon av alla storlekar och typer, och våra expert hjälper dig alltid att välja rätt produkt.

Ta del av de nya produkterna och det omfattande utbudet av vinterdäck på eVianor och fråga mer från din närmaste Vianor verkstad

Artiklar
12.09.2023

Tio tips om hur åkerierna kan minimera sina bränslekostnader

Läs mer
Artiklar
08.09.2023

Se till att dina medarbetare är trygga på vägen - kom ihåg bromsservice och bra däck

Läs mer
Artiklar
05.06.2023

Hur kan fordonsparkens stilleståndstider förkortas? Digital fordonsparkshantering optimerar planeringen

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.