Black Friday... Black Weekend... Äh, vi kör hela veckan istället!

Oavsett om du är i behov av nya vinterdäck eller fälgar, att serva eller reparera din bil – så finns vi här för dig. Passa på att boka nu, då vi under hela denna vecka erbjuder dig kanonpriser på både våra produkter och tjänster! Varmt välkommen in till din lokala verkstad, luta dig tillbaka och njut av en kopp kaffe medan vi tar hand om allt som rör din bil. Hoppas vi ses snart!

Klicka här och filtrera sökresultatet efter önskad service för att se vilka verkstäder som kan hjälpa dig.

 

Black Week-kampanjerna gäller t.o.m. 25/11-2018 i butik och online. Lokala avvikelser kan förekomma. Samtliga erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter, avtal eller erbjudanden.


 

Originalservice 25% rabatt på arbetet

Service enligt biltillverkarens rekommendationer. Du får stämpel i serviceboken, nybilsgarantier fortsätter gälla och 1 års kostnadsfri vägassistans. Nu även extra bonus för varje Originalservice med nya bilservicekortet som vi har i butiken!

 

Klicka för att skicka en serviceförfrågan

Vi reserverar oss för längre svarstid än vanligt. Även om återåterkoppling sker efter Black Week så gäller kampanjerna för dig som skickat förfrågan under veckan.


  

Vianorservice 1145:-

För bilar utanför garantitiden! Oljebyte inkl. 5l olja och filter + 30 kontrollpunkter.

Oljans syfte är att smörja motorn och hindra att den slits snabbt, därför är oljebytet en av bilens viktigaste serviceåtgärder. Utan olja skapas friktion och motorn riskerar att haverera om temperaturen blir för hög. 

 

Klicka här för att boka Vianorservice 


  

Hjulinställning 25% rabatt på arbetet

Förläng livslängden på dina däck! En korrekt hjulinställning minskar bränsleförbrukningen och slitaget på dina däck, samtidigt som bilens köregenskaper förbättras. Rätt hjulinställning är alltså både bra för miljön och plånboken.

 

Klicka här för att boka hjulinställning


  

AC-service 970:-

En väl fungerande AC säkerställer ett bra klimat i din bil sommar som vinter. Låt någon av våra certifierade verkstäder optimera ditt system!

 

Klicka här för att boka AC-service


  

Lyktglaspolering 896:-

Repade och oxiderade lyktglas försämrar din sikt och kan dessutom ge nedslag på besiktningen. Låt oss väcka nytt liv i dina två framlyktor!

 

Klicka här för att boka lyktglaspolering


  

25% rabatt på arbetet vid all bilservice & reparation

För att boka övrigt servicearbete eller reparation, skicka en serviceförfrågan

Vi reserverar oss för längre svarstid än vanligt. Även om återåterkoppling sker efter Black Week så gäller kampanjerna för dig som skickat förfrågan under veckan.


  

Kampanj på alla personbils- & SUV-vinterdäck! 

Hakkaskydd på köpet vid köp av Nokian Hakkapeliitta!
1 års gratis vägassistans och nytt däck om olyckan skulle vara framme.

Nöjdhetsgaranti ingår vid köp av GT Radial vinterdäck!
Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med dina nya däck så finns en nöjdhetsgaranti. Du är välkommen åter att lämna tillbaka dina däck inom 14 dagar och betala mellanskillnaden mot ett par nya däck.

 

Klicka här för att köpa vinterdäck


  

Kampanjpris på alla svarta fälgar!

Black Week är här och vad passar inte bättre än att vi rear ut våra svarta fälgar? Gäller Specialfälgar.

 

Klicka här för att köpa fälgar


Black Week är här!

Ta del av våra fina erbjudanden hela veckan!

Till kampanjsidan! ×