Att jobba på VIANOR

Att arbeta hos oss innebär att du är en del av Nokian Tyres koncern. Vi delar samma värderingar: entreprenörskap, innovationsförmåga och laganda. I allt vad vi gör försöker vi vara affärsmässiga och göra kunden nöjd, hitta små och stora sätt att göra saker bättre på, samt samarbeta och hjälpa varandra.

Vilka roller finns?
På Vianor kan du arbeta på en av våra verkstäder som däckmontör, kundmottagare, bilmekaniker eller verkstadschef. Vi har en fabrik och ett stort lager i Vara, i Västergötland, där vi också har produktions- och lagerpersonal. Du kan också arbeta i administrationen eller som säljare.

Vad gör oss unika?
Oavsett var i Vianor du arbetar är samarbetet viktigt och unikt. Vi arbetar ihop som ett team. Tillsammans ansvarar vi för att ge kunden kompetenta råd och den bästa möjliga service. Säkerhet är viktigt för oss. Såväl att vi har en bra och säker arbetsmiljö som att vi tar hand om våra kunders fordon på ett säkert sätt.

Vad finns det för möjligheter att utvecklas?
Vi strävar efter att du som medarbetare ska få kontinuerlig utveckling i ditt arbete. Varje år lägger du och din chef en plan för din kompetensutveckling. Ibland handlar utvecklingen om att du behöver en utbildning, och ibland behöver du gå bredvid en kollega eller göra en e-learning via vårt intranät.


Lediga jobb just nu