Lediga jobb

Vianor i Vara söker bilmekaniker!
Vianor i Smålandsstenar söker Däckmontör!

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga tjänster inom Vianor. Med ca 60 verkstäder i Sverige finns det alltid behov av ny personal. Vill du bli en av oss och jobba i ett företag med hög service och stort fokus på att göra våra kunder nöjda? Fyll då i en intresseanmälan under rubriken Intresseanmälan.

 

VIANOR Täby söker däckmontör

Om jobbet
Vi söker nu en däckmontör till vår verkstad i Täby. I din roll som däckmontör utgör du en viktig del i vårt arbete att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Genom ditt noggranna arbete och din serviceinriktade personlighet bidrar du till vår höga kundnöjdhet. Du kommer att arbeta på en fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av däckservice till tunga fordon men får räkna med att vara behjälplig i allt arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad. Du kommer även vara delaktig i vårt jourarbete till våra avtalskunder. Under högsäsong kommer du att ta hand om våra kunders fordon och skifta, montera och balansera sommar- och vinterhjul. Vid varje hjulskifte för personbil kommer du även att kontrollera slitagedelar som bromsskivor, bromsklossar, stötdämpare, torkarblad och andra viktiga delar som bidrar till kundens säkra resa.

Din profil
Då tjänsten i huvudsak berör tunga fordon söker vi dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul på tyngre fordon. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller så har du kanske jobbat flera däcksäsonger tidigare. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och viljan att utvecklas. Har du erfarenhet av bilservice på hobby- eller utbildningnivå är det meriterande.

B-Körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

Ansökan
Tjänsten är tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Eventuella frågor om tjänsten och din ansökan skickas in till jordan@vianor.com

Gruppchef till Vianor Säljsupport i Vara

Om jobbet
Vianor Säljsupport i Vara inleder nu en ny och tydligare inriktning mot aktiv försäljningsverksamhet och en utökad stödfunktion till Vianors försäljningsavdelning. Vi söker därför en Gruppchef som skall ta ansvaret att genomföra denna förändring och aktivt leda den nya inriktningen. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Vara.

Tjänstebeskrivning
Som Gruppchef Säljsupport leder du gruppen, som för närvarande består av två medarbetare, och du arbetar konkret med aktiv och utåtriktad försäljning, i huvudsak till Vianors grossistkunder. Kommunikationen sker huvudsakligen per telefon och mail, men även kundbesök förekommer.

Uppdraget innebär också att ta initiativ till och genomföra försäljningskampanjer, skapa erbjudanden för våra kunder samt bedriva aktiv merförsäljning baserat uppsatta mål. Gruppen bearbetar och utvecklar försäljningen till nyckelkunder i samråd med ansvarig säljare, ofta också i nära samarbete med våra verkstäder och våra partners. Säljsupport ansvarar också för olika administrativa uppgifter som exempelvis försäljningsuppföljning, statistik och faktureringsrutiner.

Krav på person
Du har en dokumenterad erfarenhet av både försäljning och ledarskap. För att lyckas i detta arbete krävs att du drivs av att göra affärer och att du trivs med försäljningsarbete. Du har en stark kommunikativ talang samt en väl utveckad förmåga att samarbeta. Du är medveten om att det krävs envishet och ett intensivt tempo för att nå satta mål och resultat. Erfarenhet av däckbranschen är meriterande, då förmågan att både förstå och förutse kundernas behov är en viktig kompetens i denna tjänst. Du har gymnasieexamen och någon form av dokumenterad säljutbildning. Du har goda kunskaper i Excel.

Ansökan
Skicka din ansökan till: jan.rydle@vianor.com senast den 19 december. Eventuella frågor besvaras av Jan Rydle, Försäljningschef Grossist, 070-525 2826.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan!

VIANOR söker platschef i Norrköping

Vianor söker platschef till en av våra anläggningar i Norrköping. Som Platschef har du ett övergripande drifts- och resultatansvar och arbetar ständigt med att överträffa kundernas förväntningar.

Du har sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska. Naturligtvis ser du det som en självklarhet att arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Vi ser helst att du har erfarenhet från en ledande/säljande roll gärna från branschen eller närliggande som exempelvis entreprenad eller åkeribranschen. Förutom arbetet på däckverkstaden ingår det även att besöka såväl nya som befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Som platschef hos oss har du ett omväxlande arbete med både frihet och ansvar. B-körkort är ett krav.

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Tillträde enl ök Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Ulf Jonsson på tel. 010-475 50 60.

Skicka in din ansökan via epost till: ulf.jonsson@vianor.com