VIANOR-kortet

Med VIANOR-kortet får du mer råd

Skaffa dig en egen "gräddfil" hos nordens största däck- och snabbservicekedja VIANOR! Med VIANOR-kortet kan du ge din bil vad den behöver, när den behöver det, till en låg månadskostnad! Du kan delbetala dina inköp hos oss helt utan ränta i upp till 24 månader!

Vianorkortet är ett betal- och kreditkort som dessutom ger dig bonus på allt du handlar hos din VIANOR-verkstad; däck, snabbservice och tillbehör. VIANOR-kortet ger dig en mängd fördelar och flera betalningsalternativ:

  • Betal- och kreditkort!
    Betala med kortet direkt på verkstaden. Faktura på hela beloppet får du nästkommande månad och kan då välja att betala allt på en gång eller att dela upp betalningen – räntefritt!
  • "Snabbdelbetalning"!
    Du kan välja att dela upp i 4 omgångar. Inga som helst räntor eller avgifter tillkommer.
  • Delbetala på 12 eller 24 månader!
    Nya kvalitetsdäck kan kosta en slant. Men varför betala allt på en gång när du inte behöver? Dela upp beloppet istället och få pengar över till annat! Avi- och uppläggningsavgift tillkommer.

Bonus från första kronan!

Med VIANOR-kortet får du 5% bonus på alla dina inköp! Bonusen kommer i form av värdecheckar, som kan lösas in mot produkter eller service hos VIANOR-verkstäderna i Sverige.

Specialerbjudanden under hela året!

Som innehavare av VIANOR-kortet får du ta del av en mängd "VIP-erbjudanden" under året, med riktigt bra priser på såväl produkter som service.

Nyhet!

Nu kan vi även erbjuda ett kortlöst alternativ för dig som inte vill ha mer kort. Självklart med samma villkor och förmåner som Vianor-kortet!

Ditt inköpsvärdeDin bonus
2.000:-100:-*
5.000:-250:-*
10.000:-500:-*
15.000:-750:-*
20.000:-1000:-*
30.000:-1500:-*