För företag, åkerier och industrier

Vianor har egna verkstäder från Trelleborg i syd till Skellefteå i norr.

Tillsammans med våra partners har vi god täckning med verkstäder i hela landet. Vi kan erbjuda regionala och nationella avtal där det aldrig är långt till närmaste serviceställe.

Företag

Vi erbjuder företagsavtal till alla typer av företag och dess anställda. Kontakta gärna närmaste Vianor verkstad för ett personligt besök och genomgång av ditt företags behov.

För de större vagnparkerna eller för dig med speciella behov såsom central fakturering, översyn av fordonsparken, underhållsprogram, miljöstyrning eller dylikt, kontakta Urban Person som är Fleet ansvarig inom Vianor, urban.person@vianor.com

Åkerier och industrier

Vi är specialister på skräddarsydda lösningar för åkerier och industrier. Vi erbjuder jourservice, vagnparksundersökningar, lufttrycksservice, vi kan utföra däckservicen hos dig så att du får mindre driftstörningar, leasingupplägg, central fakturering och utbildning av chaufförer och övrig personal.

Vi är störst i Norden och erbjuder ett brett sortiment av nya och regummerade däck till alla typer av fordon. Vår kompetenta personal och samlade erfarenhet ger dig en trygg, miljövänlig och kostnadseffektiv däckhantering.

Kontakta gärna närmaste Vianor verkstad för ytterligare information.