VianorCare

VianorCare - däck- och biltjänster för dig

Med våra högklassiga däck- och biltjänster sparar du både tid och pengar. Du behöver inte anstränga dig eftersom vi tar hand om däckbyten, förvaring och reparation av däck för både dina person- och skåpbilar.

Fördelar

Däckservice 

Garantera ditt fordons säkerhet, körkomfort och korrekt montering av däcken med våra tjänster för däckbyte. Njut av en bekymmerslös däckförvaringstjänst som sparar utrymme och ger en säker miljö för dina däck under säsongsförvaring.

Däckbyte

Genom att byta däck i rätt tid har dina fordon alltid rätt däck. Ta hand om dina däck med Vianors högklassiga däcktjänster.

Däckhotell

Vianors säkra och högklassiga däckhotell sparar utrymme och underlättar förvaring av däck. Ta med dina däck till oss för lagring.

Montering av nya däck

Endast de bästa däcken är tillräckligt bra för ditt företags fordon. På Vianor monterar vi däck på ett professionellt sätt.

Däckbalansering

Förbättra körkomforten och säkerheten på dina företagsfordon genom att balansera däcken. Att balansera däcken förhindrar även ojämnt slitage.

Övriga däcktjänster

Vianor erbjuder ett brett utbud av däcktjänster för företag där byte av dubbar, lamellering och regummering ingår. Ta reda på mer om våra däcktjänster.

Bilservice

Vi tar hand om både underhåll och reparation av dina personbilar och skåpbilar för att körandet ska vara säkert och bekymmersfritt. Våra tjänster för felsökning och reparation säkerställer att din fordonspark är tillbaka på vägen med minsta möjliga fördröjning. Vårt omfattande Vianor-servicenätverk står till din tjänst när du än behöver det, i hela Norden.

Periodiskt underhåll

Regelbundet periodiskt underhåll gör att garantin för ditt fordon är giltig. Vianors vägassistans dygnet runt står till ditt förfogande under service.

Felsökning-och-reparation

Hitta små fel i ditt fordon och åtgärda dem i tid för att undvika dyra reparationer. Vianors tjänster håller ditt fordon i gott skick.

Hjulinställning

Vianor garanterar optimal säkerhet och jämnt däckslitage för hela din fordonspark. Med hjälp av hjulinställning förhindrar du slitage på däcken.

Servicepaket

Vianors omfattande servicepaket för företag erbjuder en helhetlig bild av bilens skick samt eventuella behov av reparation och underhåll.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.