REFERENSER

Med många års erfarenhet av kundservice har vi tusentals nöjda kunder inom alla slags av affärs- och industrisegment. Vi har tillhandahållit omfattande lösningar som uppfyller däckbehov för alla former, storlekar och antal fordon. Och eftersom våra tjänster är så omfattande och tillförlitliga kommer våra kunder hela tiden tillbaka.

Välj en kundreferensartikel för mer information.

 

Transportföretag

Trygga och tillförlitliga transporter

”Vi bedriver vår verksamhet dygnet runt, och vår årliga körda körsträcka är nästan 30 miljoner kilometer, så en tillförlitlig vagnparkstjänstleverantör är mycket viktig”, säger Pontus Stenberg, VD för Simeon, när han förklarar varför företaget valde Vianor som sin partner.

Maskin- och bilhandlare

Professionella, tillförlitliga tjänster

Vianor samarbetar med många av Nordens största och mest professionella bilhandlare. I Norge är Toyota Buskerud AS en Toyota-återförsäljare med cirka 100 anställda. Företaget säljer cirka 3000 nya och begagnade bilar årligen, samt utför reparationer och underhåll i egen regi.

Däckåterförsäljare

Decennier av effektivt partnerskap

I Norge har Vianors framgång underlättats av deras decennier långa partnerskap med köpkonsortiet Tradebroker. ”Vi är en ideell stiftelse som förhandlar fram konkurrenskraftiga avtal på uppdrag av våra medlemmar”, förklarar Lars Bugge, Tradebrokers marknadschef.

Industriföretag

Suomen Satamatekniikka Ab - Partnerskap genom utmärkt service

Suomen Satamatekniikka Ltd. äger och underhåller en fordonspark med cirka 350 olika hamnlastningsfordon, alltifrån små gaffeltruckar till stora mobilkranar. De har utrustning vid tre kommersiella sjöfartshamnar i Finland; Kotka, Fredrikshamn och Helsingfors. De 44 containerkranarna utgör ryggraden i deras fordonspark. Vianor tillhandahåller däcken för att betjäna hela fordonsparken samtliga tre orter.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.