REFERENSER

Med många års erfarenhet av kundservice har vi tusentals nöjda kunder inom alla slags av affärs- och industrisegment. Vi har tillhandahållit omfattande lösningar som uppfyller däckbehov för alla former, storlekar och antal fordon. Och eftersom våra tjänster är så omfattande och tillförlitliga kommer våra kunder hela tiden tillbaka.

Välj en kundreferensartikel för mer information.

 

Transportföretag

Slitstarka lastbilsdäck med bra förhållande mellan pris och kvalitet

Team Finnkane Ltd som grundats av Timo Kallio är specialiserat på transport av sjö- och tankcontainrar. Vid tung belastning slits däcken mycket vid användning, vilket ställer hårda krav på däcket. FinnKane förväntar sig att däcktjänsterna ska vara effektiva, pålitliga och lättillgängliga – över hela Finland.

Industriföretag

Kontinuerlig dialog för att förbättra kostnads- och arbetseffektivitet

Joutjärvi & Joutjärvi Ky är ett familjeföretag som grundades 1973 och är baserat i Kouvola i Finland. Det är specialiserat på demolerings- och lastarbeten inom träförädlingsbranschen, interntransporter i fabriker och maskinuthyrningsbranschen. I deras omfattande maskinpark ingår tung utrustning, timmerlastare, kranar och timmerbilar.

Jordbruksföretag

Bättre dragkraft och grepp med Maxam jordbruksdäck

Bättre dragkraft och grepp med maxam jordbruksdäck MAXAM-traktordäck för bättre dragkraft och grepp - från fält till väg. Jarkko Tuuri är fjärde generationens lantbrukare från Ylistaro i Seinäjoki. I 12 år har Tuuri odlat ca. 100 hektar på lantbruket. Till gården hör också ett svinhus med 500 grisar och 40 hektar skog. Tuuri köper skogsarbetet på entreprenad, men gårdens jordbruksarbete görs med hjälp av två Valtra-traktorer - båda med MAXAM-traktordäck. Traktorer i Valtra 800-serien används flitigt på gården. Traktorerna som används på lantbruket används för åker- och snöarbete och körs ca. 700-800 timmar per år. Gården transporterar också en del spannmål till kunder i närområdet. För ett par åt sedan blev det aktuellt att byta däck på en av traktorerna.

Transportföretag

Trygga och tillförlitliga transporter

”Vi bedriver vår verksamhet dygnet runt, och vår årliga körda körsträcka är nästan 30 miljoner kilometer, så en tillförlitlig vagnparkstjänstleverantör är mycket viktig”, säger Pontus Stenberg, VD för Simeon, när han förklarar varför företaget valde Vianor som sin partner.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.