REFERENSER

Med många års erfarenhet av kundservice har vi tusentals nöjda kunder inom alla slags av affärs- och industrisegment. Vi har tillhandahållit omfattande lösningar som uppfyller däckbehov för alla former, storlekar och antal fordon. Och eftersom våra tjänster är så omfattande och tillförlitliga kommer våra kunder hela tiden tillbaka.

Välj en kundreferensartikel för mer information.

Kontakta oss

Jordbruksföretag

Styrka och grepp i alla situationer med Nokian Tyres Ground King däck

Rita-Kasari, som är en erfaren landsbygdsentreprenör vet att traktorer som används för fastighetsskötsel snabbt måste kunna anpassas för olika behov. Under en arbetsdag kan man stöta på allt från hala vägar till leriga fält, vilket kräver särskild prestanda från däcken.

Transportföretag

Krävande specialtransporter sliter på däcken – ett lämpligt däck motstår slitage och ger god dragkraft

HY Transport, som är baserat i Idensalmi i Finland, specialiserar sig på tung och krävande transport. Företagets fordon måste ha motståndskraft mot slitage, ett bra förhållande mellan pris och kvalitet och pålitlig tillgänglighet. Marko Leskinen, VD för HY Transport, säger att GITI:s lastbilsdäck valdes för företagets fordon tack vare deras genomgående höga kvalitet, motståndskraft mot slitage och utmärkta grepp.

Transportföretag

Slitstarka lastbilsdäck med bra förhållande mellan pris och kvalitet

Team Finnkane Ltd som grundats av Timo Kallio är specialiserat på transport av sjö- och tankcontainrar. Vid tung belastning slits däcken mycket vid användning, vilket ställer hårda krav på däcket. FinnKane förväntar sig att däcktjänsterna ska vara effektiva, pålitliga och lättillgängliga – över hela Finland.

Industriföretag

Kontinuerlig dialog för att förbättra kostnads- och arbetseffektivitet

Joutjärvi & Joutjärvi Ky är ett familjeföretag som grundades 1973 och är baserat i Kouvola i Finland. Det är specialiserat på demolerings- och lastarbeten inom träförädlingsbranschen, interntransporter i fabriker och maskinuthyrningsbranschen. I deras omfattande maskinpark ingår tung utrustning, timmerlastare, kranar och timmerbilar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.