Företagsprodukter

Vi erbjuder ett brett utbud av däck till alla våra företagskunder. Vi vet att varje företag är olika och däckbehoven kan variera kraftigt inom olika branscher och användningsändamål.

Vår däckservice är avsedd för företag av alla storlekar, allt från små företag med ett par skåpbilar till stora företag med olika typer av vagnparker. Vi förstår vikten av att det finns lokala företag och vilka utmaningarna är när det gäller att göra affärsverksamheten effektiv. Tack vare Vianors kompetens inom däck kan du fokusera på din kärnverksamhet. Vi tillgodoser alla dina däckbehov oberoende av i vilken bransch och var ditt företag finns.

Företagskunder inom tung industri vill minimera stilleståndstider och planera servicen av arbetsmaskinerna noggrant. Våra däckexperter hjälper dig att hitta lämpliga industridäck för just dina behov och att förlänga dina fordons drifttid.

I jordbruksarbete är terrängen verkligen avgörande. Vi erbjuder ett brett urval av lantbruksdäck, bland annat traktordäck för lantgårdarnas behov, och skogsmaskinsdäck för alla väderförhållanden och årstider.

Vi samarbetar med ett antal däckåterförsäljare i Norden. Tack vare vårt omfattande nätverk av verkstäder kan vi säkerställa högt däcklagersaldo, korta leveranstider och nöjda kunder.

Bil- och maskinförsäljarnas ansvarsområde kan omfatta tusentals fordon. Därför är det viktigt att hitta en däckpartner som kan tillgodose alla däck- och servicebehov – stora som små. Vårt nätverk av verkstäder garanterar bra tillgänglighet till våra däck- och servicetjänster samt konkurrenskraftiga priser oavsett var i Norden du befinner dig.

Hög omsättning och stora vagnparker är typiskt för leasingföretag. Vi hjälper dig att optimera underhållet av dina leasingfordon genom noggrann planering av däckbyten. Våra däckexperter hjälper dig att se till att dina fordon fungerar felfritt, säkert och smidigt.

Den offentliga sektorn, till exempel räddningstjänster, kräver gedigen erfarenhet och ett tillförlitligt och smidigt utbud av tjänster. Dessutom ska tjänsterna vara kostnadseffektiva. Vi erbjuder ett komplett däcksortiment samt servicetjänster dygnet runt. Vi ger snabb och proffsig service inom räddningstjänster som är kritiska med tanke på säkerheten.

Köp däck från eVianor

eVianor är en webbutik med däck och fälgar för Vianors företagskunder