Om oss

Vilka vi är

Vianor är en av de största däck- och bilservicekedjor i Norden, och vi har betjänat våra kunder sedan 2001. Med 170 servicecenter i Finland, Sverige och Norge, samt 140 partner, tillhandahåller vi ett komplett utbud av däck- och biltjänster och lösningar där vi än behövs.

Vårt namn Vianor syftar på ”nordiska vägar”. Vår erfarenhet av de utmanande nordiska förhållandena har format vår verksamhet. Vi erbjuder enkel, tillförlitlig och vänlig service året runt. Vilket Vianor-servicecenter du än besöker får du garanterat samma nivå av uppmärksamhet och omsorg.

För våra företagskunder erbjuder vi högkvalitativa, skräddarsydda lösningar för att möta deras däckbehov oavsett storlek. Vårt mål är att säkerställa att våra kunder alltid kan köra säkert, bekvämt och hållbart. Tack vare vår expertis låter vi våra kunder fokusera på andra områden av sin verksamhet.

Men vi strävar alltid efter att förbättra vår kundupplevelse. Affärsmiljön förändras hela tiden. Vi ligger i framkant när det gäller nya utvecklingar inom digitalisering genom att använda den senaste tekniken för att maximera kvalitet och tillförlitlighet ytterligare.

Det viktigaste är att säkerheten börjar med Vianor. Professionell service, kvalitetsprodukter, omfattande underhållslösningar och en hållbar leveranskedja bidrar alla till att göra dina resor säkra.

Stark servicekedja med erfarenhet och expertis från över 20 år

Vårt starka nätverk, enhetliga sätt att arbeta och vår långa erfarenhet av branschen gör Vianor till en stark servicekedja. Oavsett vilket servicecenter du besöker kan du lita på kvaliteten på tjänsten. Med 170 servicecenter i Finland, Sverige och Norge, samt 140 partner, tillhandahåller vi ett komplett utbud av däck- och biltjänster och lösningar där vi än behövs.

Vår EHSQ

Hos Vianor är miljö, hälsa, säkerhet och kvalitet en viktig del av vår verksamhet. Hållbarhet och säkerhet är inbyggt i vår företagsverksamhet.

Vi värdesätter de människor som arbetar för oss. Vianors EHSQ-ledningssystem är anpassat till de internationella standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001. Vi arbetar kontinuerligt med att förfina och förbättra vår arbetsmiljö och säkerhet.

Som en del av Nokian Tyres-koncernen vägleds vårt hållbarhetsarbete av internationella avtal. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet i vår dagliga verksamhet. Till exempel återvinner vi 100 % av skrotdäck, metallskrot och gamla bilbatterier. Vi driver också fem regummeringscenter i Norden som hjälper till att minska koldioxidutsläppen från lastbilsdäck.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.