Däck- och biltjänster för företag - Vianor

Professionella däck och
bilservicetjänster för ditt företag

Vianor - din däck- och servicepartner

Vianor har allt du behöver för din fordonspark och dina däck. Vårt breda servicenätverk ger dig pålitlig hjälp i hela Norden. Vi erbjuder omfattande och högkvalitativ service, inklusive däckunderhåll och digitala tjänster för att hålla hela din fordonspark igång. Vi förser dig med detaljerade och skräddarsydda lösningar både för oväntade behov och planerade åtgärder. Du kan fokusera på att driva din verksamhet medan vi tar hand om dina fordon och dina däck.

Vianor - din däck- og flottservicepartner

 

Spara tid, arbete och pengar med våra mångsidiga däck- och biltjänster samt diagnostik. Inom ramen för ett och samma avtal får du tillgång till våra planerade däcktjänster där bland annat däckbyte, däckhotell samt reparation och underhåll för både person- och skåpbilar ingår.


Däckservice 

Garantera ditt fordons säkerhet, körkomfort och korrekt montering av däcken med våra tjänster för däckbyte. Njut av en bekymmerslös däckförvaringstjänst som sparar utrymme och ger en säker miljö för dina däck under säsongsförvaring.

Däckbyte

Genom att byta däck i rätt tid har dina fordon alltid rätt däck. Ta hand om dina däck med Vianors högklassiga däcktjänster.

Däckhotell

Vianors säkra och högklassiga däckhotell sparar utrymme och underlättar förvaring av däck. Ta med dina däck till oss för lagring.

Montering av nya däck

Endast de bästa däcken är tillräckligt bra för ditt företags fordon. På Vianor monterar vi däck på ett professionellt sätt.

Däckbalansering

Förbättra körkomforten och säkerheten på dina företagsfordon genom att balansera däcken. Att balansera däcken förhindrar även ojämnt slitage.

Övriga däcktjänster

Vianor erbjuder ett brett utbud av däcktjänster för företag där byte av dubbar, lamellering och regummering ingår. Ta reda på mer om våra däcktjänster.

Bilservice

Vi tar hand om både underhåll och reparation av dina personbilar och skåpbilar för att körandet ska vara säkert och bekymmersfritt. Våra tjänster för felsökning och reparation säkerställer att din fordonspark är tillbaka på vägen med minsta möjliga fördröjning. Vårt omfattande Vianor-servicenätverk står till din tjänst när du än behöver det, i hela Norden.

Periodiskt underhåll

Regelbundet periodiskt underhåll gör att garantin för ditt fordon är giltig. Vianors vägassistans dygnet runt står till ditt förfogande under service.

Felsökning-och-reparation

Hitta små fel i ditt fordon och åtgärda dem i tid för att undvika dyra reparationer. Vianors tjänster håller ditt fordon i gott skick.

Hjulinställning

Vianor garanterar optimal säkerhet och jämnt däckslitage för hela din fordonspark. Med hjälp av hjulinställning förhindrar du slitage på däcken.

Servicepaket

Vianors omfattande servicepaket för företag erbjuder en helhetlig bild av bilens skick samt eventuella behov av reparation och underhåll.

Genom att kombinera avancerade däck- och biltjänster med moderna digitala lösningar säkerställs kostnadseffektivitet, kontinuitet och hållbarhet för hela din fordonspark. Tjänsterna är utformade till att förse din fordonspark med synlighet och användbart fordonsdata.

Planerade däcktjänster

Genom att planera dina däcktjänster njuter du av smidig service när det passar dig. Du behöver inte flytta dina fordon för däckservice, vi kommer till dig!

Regummering av däck

Regummering av däck sparar tid och kostnader samt minskar koldioxidutsläppen på dina företagsfordon. Högklassig regummering hos Vianor.

Däckhantering

Fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om dina däck. Förläng livslängden på däcken och minimera kostnaderna med vår däckhantering.

Pris per kilometer

Betala enbart för din verkliga användning. Hos Vianor förbättrar du lönsamheten i din verksamhet genom ett pris per kilometer.

Avtal om underhåll

Vianors avtal om underhåll garanterar kontinuerlig bilservice för ditt företag. Inkluderar bland annat däckbyte, däckhotell, underhåll och regummering.

Våra snabba och reaktiva tjänster möjliggör omedelbar respons, både på plats och på resande fot. Tjänsterna är tillgängliga för hela din fordonspark, oavsett fordonsstorlek.

VianorFlex 24/7

Dygnet runt vägassistans för oväntade däckskador. Spara tid och ansträngning med enkel beställning, snabbt svar och professionell hjälp.

VianorFlex Heavy

VianorFlex Heavy -tjänsten är till för brådskande däckskador på fältet och lämpar sig för stora jordförflyttnings-, industri- och jordbruksmaskiner.

Vår däckexpertis är oöverträffad. Vi erbjuder experttjänster anpassade för dina affärsbehov, från vård av fordonspark till användningsbaserad däckservice, för lastbilar, industrifordon och allt däremellan. Och våra produkter täcker hela skalan av möjliga däckapplikationer så att du kan driva din verksamhet mer effektivt.

Vi tillhandahåller däcklösningar för företag av alla storlekar genom vårt omfattande nätverk av servicecenter i hela Norden.

Dina däckbehov är säsongsbetonade, vilket innebär att du behöver förvara och byta däck året runt. Våra däckhotelltjänster och flexibla däckhantering gör det enklare att driva ditt företag. Vi arbetar med dig för att se till att du är utrustad med rätt produkter för att köra säkert.

När du driver en fordonspark vill du koncentrera dig på något annat än däck. Det är vår specialitet. Våra system för fordonparkshantering håller dig igång, hållbart och säkert.

Inte nog med det – vi erbjuder även bilserviceavtal som täcker alla dina underhållsbehov från bromskontroller till luftkonditionering. Vi håller dig i rörelse oavsett arbetsmiljö.

Du kanske bestämmer dig för att ett användningsbaserat däckavtal är lämpligt för dig. Vi tar hand om det, med tjänster baserade på faktisk körd körsträcka för att förbättra ditt företags lönsamhet.

Vi förser dig med däck för alla affärsapplikationer, inklusive bildäck, lastbilsdäck, bussdäck och däck för jordbruk och industribruk. Våra experter finns till hands för att säkerställa att du får de däck som passar dina behov, effektivt, kostnadseffektivt och säkert.

Välj tjänst eller produktsegment för mer information.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.