Förbättrad lönsamhet och effektivitet

Våra skräddarsydda milkontrakt har stora fördelar för våra kunder. Anpassade serviceavtal förbättrar lönsamheten eftersom du bara betalar för det du använder och inte behöver köpa in hundratals eller tusentals däck själv. Milkontrakt som baseras på den faktiska körsträckan gör din verksamhet mer effektiv tack vare mer förutsägbara kostnader. Och tack vare vår branschexpertis och vårt nätverk av servicecenters, planerar vi säsongsbetonade byten med maximal effektivitet.

Minimera kostnader och risker

Betala bara för det du använder

Bara några få företag har ett specifikt behov av att äga alla däck som fordonsparken rullar på. Genom att välja Vianors däcktjänst behöver ditt företag inte nödvändigtvis köpa ett enda par däck. Med vårt skräddarsydda milkontrakt kan vi erbjuda individuellt däckunderhåll och däck som du bara betalar för efter användning. På så sätt kan du minimera riskerna och överföra ansvaret för däck till oss. Du kan få en bekymmersfri och tillförlitlig däcktjänst.

Ett modernt alternativ

Skräddarsydda milkontrakt är det moderna sättet att ta hand om fordonsparkens däckbehov. Inom näringslivet är det här sättet att arbeta redan välbekant inom många sektorer, och det blir allt vanligare även inom däckbranschen. Det är inte nödvändigtvis rimligt att äga fordonsparkstillgångar eller andra tillgångar som tappar i värde från inköpsögonblicket. Däck är också förbrukningsvaror, och en bekymmersfri däcktjänst kan vara ett bra alternativ för ditt företag i stället för att köpa däck.

Förutsägbarhet året runt

Skräddarsydda milkontrakt omfattar all däckservice och nya, monterade däck för fordonsparken. Det gör ditt företag mer lönsamt, förutsägbart och effektivt. Däck blir en sak mindre som företaget behöver bekymra sig för. Däckserviceavtalet omfattar däckservice och sommar- och vinterdäck för alla fordon i avtalet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.