Flexibla lösningar som uppfyller dina däckbehov

Vilka däckbehov du än har tar våra tjänster hand om dem. Vårt nätverk med servicecenter i Sverige, Norge och Finland innebär att du kan få den expertservice du behöver när du behöver den. Tillsammans planerar vi ditt däckunderhåll på förhand och ser till att du är utrustad med rätt produkter för att driva din fordonspark på ett säkert sätt, och undvika säsongsbetonad toppbelastning.

Vianor erbjuder alla däcktjänster du behöver under ett tak. Vi tar hand om däckbyten, reparationer, kontroller av hjulinställning och justeringar samt andra däcktjänster på ett professionellt sätt, så att du kan koncentrera dig på din verksamhet utan att oroa dig. På våra däckhotell sparar utrymme dygnet runt. Våra skräddarsydda lösningar gör fordonsparkens drift mer flexibel och effektiv.

Heltäckande däcktjänster för säkerhet och bekvämlighet

Däckservice på den säkra sidan

Heltäckande och professionell däckservice är en hederssak för oss. Vianors lokala experter hjälper dig gärna hitta och välja rätt tjänst i varje situation. Vår kundorienterade service är flexibel och professionell.

Förutom de typiskt säsongsbetonade däckbytena erbjuder vi skräddarsydda lösningar för alla företag, oavsett storlek och bransch. Vi förser dig med alla däcktjänster du behöver, som håller dina fordon säkert på vägen under alla körförhållanden. Till exempel ökar systemet för övervakning av däcktryck säkerheten, minskar bränsleförbrukningen och gör att däcken räcker längre.

DÄCK FÖR ALLA FORDON - VianorCare

Däck för alla fordon

Du hittar alla däck du behöver i vårt urval. Vår däckportfölj består av sommar- och vinterdäck för alla fordon, från personbilar till entreprenadmaskiner. Storlekssortimentet omfattar allt från massiva gaffeltruckdäck till däck för stora entreprenadmaskiner. När du planerar däcktjänsterna kommer det att ge förutsägbarhet för verksamheten. Tillsammans kan vi kartlägga dina behov och säsongsfaktorer. Vi ser också till att vi har de däck du behöver i lager. Detta gör det möjligt för oss att förutse osäkerhetsfaktorer och optimera leveranssäkerheten.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.