Flexibla lösningar som uppfyller dina däckbehov

Vilka däckbehov du än har tar våra tjänster hand om dem. Vårt nätverk med servicecenter i Sverige, Norge och Finland innebär att du kan få den expertservice du behöver när du behöver den. Tillsammans planerar vi ditt däckunderhåll på förhand och ser till att du är utrustad med rätt produkter för att driva din fordonspark på ett säkert sätt, och undvika säsongsbetonad toppbelastning.

Vianor erbjuder alla däcktjänster du behöver under ett tak. Vi tar hand om däckbyten, reparationer, kontroller av hjulinställning och justeringar samt andra däcktjänster på ett professionellt sätt, så att du kan koncentrera dig på din verksamhet utan att oroa dig. På våra däckhotell sparar utrymme dygnet runt. Våra skräddarsydda lösningar gör fordonsparkens drift mer flexibel och effektiv.

Heltäckande däcktjänster för säkerhet och bekvämlighet

Däckservice på den säkra sidan

Heltäckande och professionell däckservice är en hederssak för oss. Vianors lokala experter hjälper dig gärna hitta och välja rätt tjänst i varje situation. Vår kundorienterade service är flexibel och professionell.

Förutom de typiskt säsongsbetonade däckbytena erbjuder vi skräddarsydda lösningar för alla företag, oavsett storlek och bransch. Vi förser dig med alla däcktjänster du behöver, som håller dina fordon säkert på vägen under alla körförhållanden. Till exempel ökar systemet för övervakning av däcktryck säkerheten, minskar bränsleförbrukningen och gör att däcken räcker längre.

Däck för alla dina fordon

Du hittar alla däck du behöver i vårt urval. Vår däckportfölj består av sommar- och vinterdäck för alla fordon, från personbilar till tunga maskiner. Utbudet av olika dimensioner går från gaffeltrucksdäck i solitt gummi till däck för de största industrifordonen. Att planera däckservice ger din verksamhet säkerhet och förutsägbarhet. Tillsammans kan vi definiera dina mest typiska behov och säsongsbetonade faktorer. Vi ser också till att vi har tillräckligt mycket i lager av de däck du använder. På så sätt siktar vi mot att förutse osäkerhetsfaktorer och minimera riskerna för leveransernas tillförlitlighet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.