Låt oss ta hand om däckbehoven för din fordonspark

När du driver en fordonspark behöver du en partner som tar hand om dina däckbehov samtidigt som du kan koncentrera dig på kärnverksamheten. Genom våra fordonsparktjänster tillhandahåller vi heltäckande hanteringssystem för fordonsparker med digitala verktyg för att säkerställa att dina fordon är livskraftiga genom hela sin livscykel. Genom vår företagsportal kan du komma åt aktuell information om produkter, lagersaldon och drift. Och med våra flexibla milavtal vet du exakt vad din fordonsparkstjänst kommer att kosta, något som hjälper dig maximera lönsamheten.

Kontakta oss

Vi låter dig koncentrera dig på din verksamhet

Heltäckande tjänster

Vianors heltäckande fordonsparktjänster finns tillgängliga för våra företagskunder i Sverige, Finland och Norge. Våra tjänster garanterar att du kan koncentrera dig på kärnverksamheten. Inom avtalet håller Vianor din fordonspark i optimalt körtillstånd. Så låt alla dina däckbekymmer vila i Vianors trygga händer. Med oss står din verksamhet aldrig stilla på grund av däckproblem.


Digital fordonsparkshantering

Vi använder de senaste digitala lösningarna för att ge våra kunder den mest tillförlitliga och smidiga tjänsten. På så sätt är allt som rör dina däck alltid i ordning. Vårt hanteringssystem online för fordonsparker känner till status för varje däck på varje fordon, samt planerad underhållsservice.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.