Övriga däcktjänster för företag

Övriga däcktjänster

Övriga däcktjänster för företag

Garantera din säkerhet och komfort samt en längre livslängd för dina däck med våra omfattande däcktjänster. Våra experter hjälper dig med allt från reparation av däck till sajpning, polyuretanfyllning, vätskefyllning och montering av däck på fälg.

Kontakta oss

Fördelar

DÄCKREPARATION

Däckreparation

Välj våra enkla och tillförlitliga däckreparationer. Professionella däcktekniker reparerar dina däck vid punktering eller andra skador som kan åtgärdas. Att reparera däcket med rätt metod gör att du kan utnyttja dina däck till fullo. Våra däcktekniker demonterar däcket ifrån fälgen och inspekterar skadan ifrån insidan samt bedömer om den går att reparera utan att ge avkall på säkerheten för att det ska hålla ända till slutet av livscykeln.

Dubbar och sajping av däck

Dubbar till däck

Under svåra väderförhållanden behövs extra grepp. Öka greppet genom att dubba dina däck inför vintersäsongen, förutsatt att däcken går att dubba. Genom att dubba däcken får du bättre grepp, särskilt på isiga vägar.

Sajpning av däck 

Sajpning av däck ger effektivare bromskraft, bättre grepp och ökad hållbarhet. Sajpning resulterar i tusentals vassa kanter på däckets yta, vilket förkortar bromssträckan. Sajpningen bidrar också till att däcken inte värms upp lika lätt och risken för vattenplaning minskar.

Övriga däcktjänster för företag

Vätskefyllning för däck

Öka fordonets stabilitet med vår vätskefyllning för tunga däck med låg extra vikt. Vätskefyllningen stabiliserar fordonet och ökar hanteringen.

Polyuretanfyllning för däck

Förhindra skador på tunga däck med en polyuretanfyllning som är utformad för platser där snitt och punktering är typiska.

Montering av massiva däck på fälg

Se till att dina massiva däck inspekteras, monteras och avmonteras professionellt. Vi av- och påmonterar massiva däck på fälg med hjälp av en hydraulisk press som säkerställer att inga skador uppstår på varken däck eller fälg.

Användningen av gaffeltruckar varierar stort och de möter olika typer av underlag. Livslängden kan därför variera kraftigt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.