VianorFlex Heavy - Vägassistans för företagets tunga fordon

VianorFlex Heavy

VianorFlex Heavy - breakdown service för tunga fordon

Vår snabba VianorFlex Heavy-tjänst för brådskande däckservice på plats lämpar sig för entreprenad-, industri- och jordbruksmaskiner. Tack vare vår smidiga tjänst där vi utför däckservice på plats kan du spara upp till 70% av kostnaderna.

Kontakta oss

Fördelar

VID OVÄNTAD PUNKTERING - VianorFlex

Vid oväntad punktering av tunga däck 

Tunga däck byts vanligtvis enligt ditt avtal. För stora och tunga maskiner byts däcken oftast vart 3-4:e år, men oväntade däckskador kan förekomma när som helst.

Du kan nå oss på 0771-217 217 och beställa snabb och effektiv tung däckservice på fältet.

VianorFlex Heavy - Din vägservice

Enkel och snabb service av hög kvalitet

Vår servicelastbil för tungt fältarbete har en däckhanteringsanordning som är kopplad till en Hiab-lyftkran. Detta möjliggör hantering av alla entreprenad-, industri- och jordbruksdäck. Den kan hantera däck med en diameter på upp till 2,9 meter och en vikt på över 2 000 kg.

VianorFlex Heavy - stilleståndstiden för tunga fordon förkortas

Betydligt snabbare service

Stilleståndstiden för dina fordon förkortas och dina tunga maskiner är tillbaka i sitt värdefulla arbete snabbt efter underhåll. Kostnadsbesparingar för kunden är betydande, upp till 70 % jämfört med traditionella däckarbeten på tunga maskiner.

Vår VianorFlex Heavy-tjänst är unik och tillgänglig i hela Sverige.

KOSTNADS- OCH ARBETSEFFEKTIVITET med VianorValue

Kontinuerlig dialog för att förbättra kostnads- och arbetseffektivitet

Joutjärvi & Joutjärvi Ky är ett familjeföretag som grundades 1973 och är baserat i Kouvola i Finland. Det är specialiserat på demolerings- och lastarbeten inom träförädlingsbranschen, interntransporter i fabriker och maskinuthyrningsbranschen. I deras omfattande maskinpark ingår tung utrustning, timmerlastare, kranar och timmerbilar.

Läs mer här

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.