Leasingföretag – Ligg steget före kurvan

Ansvar för tusentals fordon innebär att leasingbolag behöver pålitliga tjänster för att hålla sina fordonsparker på vägen. Vianors lösningar uppdateras ständigt efter säsong. Vi är pålitliga experter inom vår bransch. Våra heltäckande tjänster ger dig mer tid att fokusera på den dagliga verksamheten i ditt företag. Med vårt breda utbud av däck och tjänster står vi till ditt förfogande närhelst du behöver oss.

Använd vår heltäckande tjänst för att möta dina kunders behov

Framtidssäkra tjänster

På Vianor planerar vi alltid för dina framtida behov och håller lämpliga tillbehör redo med korta ledtider. Våra heltäckande tjänster inkluderar kontohantering och fordonsservice genom ett omfattande nätverk av leverantörer.

Däckspecialisterna

Däck behöver inte vara din specialitet – de är våra. Du kan lita på att vi tar hand om dina resurser. Vi hjälper dig att göra optimala, funktionella och säkra val som passar både dig och dina leasingkunder. Dina kunder kan köra säkert och komfortabelt samtidigt som du drar nytta av affärsfördelarna med optimerat däckval och tjänster.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Uutiset

Artiklar
03.04.2024

Hur man väljer rätt däck till företagets elbil

Att välja rätt däck kan förlänga räckvidden för en elbil, framhäva dess bästa egenskaper och förbättra säkerheten. Om ditt företag använder elbilar är det alltid värt att se till att däcktillverkaren har specificerat däcket som lämpligt för elbilar eller uttryckligen som ett däck för elbilar. En professionell behovsanalys kan fastställa det bästa möjliga däcket för ditt fordon.
Läs mer
Artiklar
30.01.2024

Minska vinterolycksriskerna vid yrkeskörning

För hög hastighet och fel körstil är de största riskfaktorerna när det gäller att köra på vintern. Nötta vinterdäck ökar också risken för olyckor, eftersom de ökar bromssträckan och gör det svårare att hantera bilen, i synnerhet på hala vägar. Bromssträckan och förarens reaktionstid påverkas av många faktorer som kan vara avgörande i oväntade körsituationer. Genom att ta hänsyn till riskfaktorerna för vinterkörning kan du potentiellt undvika bilolyckor och hålla ditt team säkert på vägarna.
Läs mer
Artiklar
08.09.2023

Se till att dina medarbetare är trygga på vägen - kom ihåg bromsservice och bra däck

Bromsar i bra skick är viktigt för säkerheten. Om du eller dina medarbetare kör bil regelbundet i tjänsten är det viktigt att satsa på säkerheten. Både bilens däck och bromsar ska vara i bra skick för att bilen ska stanna fortast möjligt. Däck som passar för körförhållanden förkortar bromssträckan och kan i bästa fall hindra en olycka. Bromssystemet bör servas regelbundet och som förare kan du även själv påverka bromsarnas skick. Bromsar som fungerar optimalt minskar även bilens bränsleförbrukning.
Läs mer