Leasingföretag – Ligg steget före kurvan

Ansvar för tusentals fordon innebär att leasingbolag behöver pålitliga tjänster för att hålla sina fordonsparker på vägen. Vianors lösningar uppdateras ständigt efter säsong. Vi är pålitliga experter inom vår bransch. Våra heltäckande tjänster ger dig mer tid att fokusera på den dagliga verksamheten i ditt företag. Med vårt breda utbud av däck och tjänster står vi till ditt förfogande närhelst du behöver oss.

Använd vår heltäckande tjänst för att möta dina kunders behov

Framtidssäkra tjänster

På Vianor planerar vi alltid för dina framtida behov och håller lämpliga tillbehör redo med korta ledtider. Våra heltäckande tjänster inkluderar kontohantering och fordonsservice genom ett omfattande nätverk av leverantörer.

Däckspecialisterna

Däck behöver inte vara din specialitet – de är våra. Du kan lita på att vi tar hand om dina resurser. Vi hjälper dig att göra optimala, funktionella och säkra val som passar både dig och dina leasingkunder. Dina kunder kan köra säkert och komfortabelt samtidigt som du drar nytta av affärsfördelarna med optimerat däckval och tjänster.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Uutiset

Artiklar
08.09.2023

Se till att dina medarbetare är trygga på vägen - kom ihåg bromsservice och bra däck

Bromsar i bra skick är viktigt för säkerheten. Om du eller dina medarbetare kör bil regelbundet i tjänsten är det viktigt att satsa på säkerheten. Både bilens däck och bromsar ska vara i bra skick för att bilen ska stanna fortast möjligt. Däck som passar för körförhållanden förkortar bromssträckan och kan i bästa fall hindra en olycka. Bromssystemet bör servas regelbundet och som förare kan du även själv påverka bromsarnas skick. Bromsar som fungerar optimalt minskar även bilens bränsleförbrukning.
Läs mer
Artiklar
30.09.2022

Bra sortiment av vinterdäck för företagskunder

Hösten gör sig påmind och även vintern är snart här igen. Vinterdäck av hög kvalitet ger ett säkert grepp på snöiga och isiga vintervägar och är en billig livförsäkring för företagets anställda. En säkerhetsgaranti där man inte bör kompromissa. Trots världsläget har Vianor ett omfattande vinterdäcksortiment och lagret är välfyllt. I sortimentet finns däck från flera tillverkare i alla priskategorier och för olika behov.
Läs mer
Artiklar
14.06.2022

Innovativa produktnyheter och ett brett utbud av däck inför den kommande vintern

Däckutbudet för den kommande vintern är fullspäckat med nya topprodukter och välbeprövade däck från ett flertal tillverkare. Nokian Tyres lanserar ett nytt flaggskeppssortiment av dubbfria vinterdäck med specialprodukter för såväl el- och hybridbilar som för SUV:ar och crossovers. Bland nyheterna hittar du även Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 och CR4 för skåpbilar och leveransfordon som tagits fram för krävande vinterbruk.
Läs mer