Privata företag – vi tar dig dit du är på väg

Vi har alla våra specialiteter. Vår är att tillhandahålla en heltäckande och skräddarsydd däckservice till dig, för att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. Oavsett om du är en oberoende handlare eller ett rikstäckande företag säkerställer vår expertis att du har allt du behöver för att fortsätta rulla.

Vi håller ditt företag på vägen

Komplett erbjudande för alla företag

Vi vet hur viktiga lokala företag är. Vi tillhandahåller tjänster som ser till att de kan fortsätta att betjäna sina kunder säkert och effektivt. Vi behandlar alla våra kunder lika, oavsett storlek. Vårt kompletta servicepaket erbjuder ett omfattande utbud av däck- och servicetjänster, vilket ger dig mer tid att driva ditt företag.

Bekymmersfritt underhåll

Din verksamhet är komplex. Vi gör däckservicen enkel med vårt omfattande utbud av bilservicetjänster, vilket ger dig tid att koncentrera dig på din kärnverksamhet. Vi tar hand om dina behov på plats med kvalitativa, hållbara och säkra lösningar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Däck för transportföretag

Referenser

Artiklar
27.09.2022

Regummeringen av lastbilsdäck minskar koldioxidavtrycket betydligt – ett nyproducerat däck har nästan fyra gånger högre utsläpp

Det finns en enorm skillnad i koldioxidutsläpp mellan nyproducerade lastbilsdäck och regummerade däck. Den största skillnaden handlar om råvaror. Det krävs betydligt mindre råvaror i produktionen av regummeringsmaterial än i produktionen av nya däck. Regummerade däck av hög kvalitet ger samma köregenskaper som nya däck och utöver att de är skonsammare för miljön så är de också kostnadseffektiva. Även leveranssäkerheten är hög eftersom Vianor har en egen regummeringsfabrik i Sverige.
Läs mer
Artiklar
10.06.2022

Så här bör köpare av lastbils- och bussdäck förbereda sig för hösten

På grund av globala frakt- och materialproblem kan det bli brist på däck på hösten. Det är bra att förbereda sig i tid när leveranstiderna och priserna ökar. Förbeställning av däck är ett bra sätt att säkerställa en rimlig prisnivå och tillgång på däck. Priserna på regummerade däck har inte ökat lika mycket och tillgången på däck är bra. Regummerade däck är ett kostnadseffektivt och hållbart alternativ för köpare av lastbils- och bussdäck.
Läs mer