Privata företag – vi tar dig dit du är på väg

Vi har alla våra specialiteter. Vår är att tillhandahålla en heltäckande och skräddarsydd däckservice till dig, för att du kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. Oavsett om du är en oberoende handlare eller ett rikstäckande företag säkerställer vår expertis att du har allt du behöver för att fortsätta rulla.

Vi håller ditt företag på vägen

Komplett erbjudande för alla företag

Vi vet hur viktiga lokala företag är. Vi tillhandahåller tjänster som ser till att de kan fortsätta att betjäna sina kunder säkert och effektivt. Vi behandlar alla våra kunder lika, oavsett storlek. Vårt kompletta servicepaket erbjuder ett omfattande utbud av däck- och servicetjänster, vilket ger dig mer tid att driva ditt företag.

Bekymmersfritt underhåll

Din verksamhet är komplex. Vi gör däckservicen enkel med vårt omfattande utbud av bilservicetjänster, vilket ger dig tid att koncentrera dig på din kärnverksamhet. Vi tar hand om dina behov på plats med kvalitativa, hållbara och säkra lösningar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Referenser

18.03.2024

Giti-garanti vid däckhaveri

Läs mer
12.02.2024

Nokian Tyres lastbil- och bussdäck

Läs mer
Artiklar
30.11.2023

Ekonomisk elbilskörning sparar pengar för företaget

Allt fler företag har elbilar som tjänstebilar. Med rätt körsätt kan elbilarnas räckvidd ökas och företagen minska sina kostnader. Det mest effektiva sättet att öka räckvidden är att köra ekonomiskt. Ett aggressivt körsätt med kraftiga accelerationer kräver både mer energi och sliter på däck. Även hastigheten har en stor betydelse. Med rätt typ av däck och service för elbilarna kan medarbetarna köra mer säkert och företaget spara kostnader.
Läs mer