Transportföretag – Håll din fordonspark i rörelse

Oavsett om du ska förflytta människor eller gods är vi experter på alla aspekter av dina däck- och servicebehov. Tillsammans minimerar vi oförutsägbarheten i din verksamhet, minskar oplanerade stilleståndstider och bibehåller lönsamheten. Vi hjälper ditt företag att fungera med maximerad operativ effektivitet, kvalitet och säkerhet tack vare vår kunskap om din affärsmiljö. Du kan lita på att vår däckexpertis håller dig i rörelse.

Den kompletta tjänsten för ditt transportföretag

Tid är pengar

När transport är din verksamhet har du inte råd att inte minimera stilleståndstiden. Vi hjälper dig att hålla igång din fordonspark med snabb service även på fältet. Med våra milkontrakt betalar du bara för den sträcka som däcken används för, vilket innebär ökad lönsamhet. Oavsett storleken på din fordonspark har vi erfarenheten att få den att fungera smidigt. Vi har data och verktyg för att implementera planlagt underhåll och statistiska rapporter som förbättrar effektiviteten och minskar kostnaderna.

Säkert till din destination

Olika fordonsparker har olika krav. Vi förstår och skräddarsyr våra lösningar efter dina behov, vilket säkerställer kvalitet och säkerhet i din transportverksamhet. Till exempel är säkerheten på vägen av största vikt vid transport av människor, men även när din last består av farligt gods. I båda fallen gör vi det till vår uppgift att hjälpa dig att förflytta dem på ett säkert sätt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Referens

Artiklar
30.09.2022

Bra sortiment av vinterdäck för företagskunder

Hösten gör sig påmind och även vintern är snart här igen. Vinterdäck av hög kvalitet ger ett säkert grepp på snöiga och isiga vintervägar och är en billig livförsäkring för företagets anställda. En säkerhetsgaranti där man inte bör kompromissa. Trots världsläget har Vianor ett omfattande vinterdäcksortiment och lagret är välfyllt. I sortimentet finns däck från flera tillverkare i alla priskategorier och för olika behov.
Läs mer
Artiklar
14.06.2022

Innovativa produktnyheter och ett brett utbud av däck inför den kommande vintern

Däckutbudet för den kommande vintern är fullspäckat med nya topprodukter och välbeprövade däck från ett flertal tillverkare. Nokian Tyres lanserar ett nytt flaggskeppssortiment av dubbfria vinterdäck med specialprodukter för såväl el- och hybridbilar som för SUV:ar och crossovers. Bland nyheterna hittar du även Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 och CR4 för skåpbilar och leveransfordon som tagits fram för krävande vinterbruk.
Läs mer