Transportföretag – Håll din fordonspark i rörelse

Oavsett om du ska förflytta människor eller gods är vi experter på alla aspekter av dina däck- och servicebehov. Tillsammans minimerar vi oförutsägbarheten i din verksamhet, minskar oplanerade stilleståndstider och bibehåller lönsamheten. Vi hjälper ditt företag att fungera med maximerad operativ effektivitet, kvalitet och säkerhet tack vare vår kunskap om din affärsmiljö. Du kan lita på att vår däckexpertis håller dig i rörelse.

Den kompletta tjänsten för ditt transportföretag

Tid är pengar

När transport är din verksamhet har du inte råd att inte minimera stilleståndstiden. Vi hjälper dig att hålla igång din fordonspark med snabb service även på fältet. Med våra milkontrakt betalar du bara för den sträcka som däcken används för, vilket innebär ökad lönsamhet. Oavsett storleken på din fordonspark har vi erfarenheten att få den att fungera smidigt. Vi har data och verktyg för att implementera planlagt underhåll och statistiska rapporter som förbättrar effektiviteten och minskar kostnaderna.

Säkert till din destination

Olika fordonsparker har olika krav. Vi förstår och skräddarsyr våra lösningar efter dina behov, vilket säkerställer kvalitet och säkerhet i din transportverksamhet. Till exempel är säkerheten på vägen av största vikt vid transport av människor, men även när din last består av farligt gods. I båda fallen gör vi det till vår uppgift att hjälpa dig att förflytta dem på ett säkert sätt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Referens

Artiklar
03.04.2024

Hur man väljer rätt däck till företagets elbil

Att välja rätt däck kan förlänga räckvidden för en elbil, framhäva dess bästa egenskaper och förbättra säkerheten. Om ditt företag använder elbilar är det alltid värt att se till att däcktillverkaren har specificerat däcket som lämpligt för elbilar eller uttryckligen som ett däck för elbilar. En professionell behovsanalys kan fastställa det bästa möjliga däcket för ditt fordon.
Läs mer
Artiklar
30.01.2024

Minska vinterolycksriskerna vid yrkeskörning

För hög hastighet och fel körstil är de största riskfaktorerna när det gäller att köra på vintern. Nötta vinterdäck ökar också risken för olyckor, eftersom de ökar bromssträckan och gör det svårare att hantera bilen, i synnerhet på hala vägar. Bromssträckan och förarens reaktionstid påverkas av många faktorer som kan vara avgörande i oväntade körsituationer. Genom att ta hänsyn till riskfaktorerna för vinterkörning kan du potentiellt undvika bilolyckor och hålla ditt team säkert på vägarna.
Läs mer
Artiklar
30.11.2023

Ekonomisk elbilskörning sparar pengar för företaget

Allt fler företag har elbilar som tjänstebilar. Med rätt körsätt kan elbilarnas räckvidd ökas och företagen minska sina kostnader. Det mest effektiva sättet att öka räckvidden är att köra ekonomiskt. Ett aggressivt körsätt med kraftiga accelerationer kräver både mer energi och sliter på däck. Även hastigheten har en stor betydelse. Med rätt typ av däck och service för elbilarna kan medarbetarna köra mer säkert och företaget spara kostnader.
Läs mer