Decennier av effektivt partnerskap

I Norge har Vianors framgång underlättats av deras decennier långa partnerskap med köpkonsortiet Tradebroker. ”Vi är en ideell stiftelse som förhandlar fram konkurrenskraftiga avtal på uppdrag av våra medlemmar”, förklarar Lars Bugge, Tradebrokers marknadschef.

Kontakta oss

 

Företagen betalar en årsavgift för medlemskapet, varefter de kan dra nytta av en portfölj av avtal som har förhandlats fram av Tradebroker-teamet. ”De avtal vi erbjuder är bättre än de som kan slutas av enskilda företag”, säger Bugge, ”vilket innebär att våra medlemmar sparar pengar och inte behöver driva sina egna processer.”

"Vi valde Vianor av många anledningar"

Tradebrokers medlemmar sträcker sig från multinationella företag till offentliga organisationer, vilket innebär att en lång rad krav måste beaktas vid besluten om leverantörer. Flexibilitet är därför ett krav för leverantörerna eftersom olika kontrakt kan ange mycket olika villkor som behöver uppfyllas.

Hantera komplicerade portföljer

Att Vianor valdes är ett tecken på företagets förmåga att hantera mycket komplicerade tjänsteportföljer genom krävande anbudsprocesser och centrala avtal. Kunder i Norge är bland annat flygplatser, järnvägsbolag och bussoperatörer.

– För 20 år sedan valde vi Vianor som tjänsteleverantör av många anledningar, fortsätter Bugge. ”Deras prissättning var konkurrenskraftig, deras geografiska räckvidd är mycket god och de kunde erbjuda dygnet-runt- och på platstjänster, vilket alla är viktiga kriterier för våra medlemmar.”

Det har också varit enkelt för Bugge att samarbeta med Vianors representanter. ”Vianors representant i Norge som vi arbetar med är mycket positiv och energisk. Under tiden för vårt partnerskap har verksamheten förändrats och Vianor har kunnat anpassa sig till nya överväganden som hållbarhet. Detta har bidragit till deras framgång.”

Mer referenser

Styrka och grepp i alla situationer med Nokian Tyres Ground King däck

Krävande specialtransporter sliter på däcken – ett lämpligt däck motstår slitage och ger god dragkraft

Slitstarka lastbilsdäck med bra förhållande mellan pris och kvalitet

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.