Group alt

Lastbilsdäck och bussdäck

Vi erbjuder ett brett urval av lastbils- och bussdäck i alla prisklasser.

Däck till ditt företags lastbilar eller bussar

Lastbils- och bussdäck för säker och bekväm körning

Våra lastbilsdäck lämpar sig för krävande användning där säkerhetskraven är höga. Transportföretag som transporterar till exempel vätskor, gaser eller bulkgods behöver professionella däck till sina lastbilar som är lämpliga för användningsområdet.

 

Våra däckexperter ser till att du får de däck du behöver till din lastbil. Detta ökar säkerheten vid transporter och sänker bränsleförbrukningen och kostnaderna. På så sätt levereras varje transport säkert. Dessutom garanterar Vianors omfattande servicenätverk att hjälp alltid finns nära till hands.

Om du behöver bussdäck för stads- eller fjärrbussar hjälper våra däckexperter dig att hitta säkra och pålitliga däck. Vårt rikstäckande servicenät erbjuder bussdäck som är lämpliga för alla väderförhållanden och laster. Vi hjälper dig att planera bilunderhållet i förväg så att din flotta håller sig på vägen året runt.

Hos oss kan du hitta sommar- och vinterdäck för lastbilar och bussar som är anpassade för vissa typer av fordon, såsom stadsbussar, släpvagnar eller terrängbruk.

Våra fem regummeringscenter i Norden erbjuder regummeringstjänster och produkter för lastbilar och bussar. Ett regummerat däck är inte bara ekonomiskt utan även ett miljövänligt val.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.