Group alt

Lastbilsdäck och bussdäck

Vi erbjuder ett brett urval av lastbils- och bussdäck i alla prisklasser.

GDR638

Garanti vid däckhaveri3PMSF
Drivdäck för små lastbilar och bussar som använder 17,5 och 19,5-tums fälgar
Läs mer

Däck till ditt företags lastbilar eller bussar

Lastbils- och bussdäck för säker och bekväm körning

Våra lastbilsdäck lämpar sig för krävande användning där säkerhetskraven är höga. Transportföretag som transporterar till exempel vätskor, gaser eller bulkgods behöver professionella däck till sina lastbilar som är lämpliga för användningsområdet.

 

Våra däckexperter ser till att du får de däck du behöver till din lastbil. Detta ökar säkerheten vid transporter och sänker bränsleförbrukningen och kostnaderna. På så sätt levereras varje transport säkert. Dessutom garanterar Vianors omfattande servicenätverk att hjälp alltid finns nära till hands.

Om du behöver bussdäck för stads- eller fjärrbussar hjälper våra däckexperter dig att hitta säkra och pålitliga däck. Vårt rikstäckande servicenät erbjuder bussdäck som är lämpliga för alla väderförhållanden och laster. Vi hjälper dig att planera bilunderhållet i förväg så att din flotta håller sig på vägen året runt.

Hos oss kan du hitta sommar- och vinterdäck för lastbilar och bussar som är anpassade för vissa typer av fordon, såsom stadsbussar, släpvagnar eller terrängbruk.

Våra fem regummeringscenter i Norden erbjuder regummeringstjänster och produkter för lastbilar och bussar. Ett regummerat däck är inte bara ekonomiskt utan även ett miljövänligt val.

Köp däck från eVianor

eVianor är en webbutik med däck och fälgar för Vianors företagskunder