Planerade fälttjänster för företag

Däckservice på plats

Däckservice på plats – vi kommer till dig!

Välj ett enkelt och bekymmersfritt sätt att byta däck på plats som en planerad service. Våra däcktekniker tar hand om allt avtalat och däckrelaterat arbete där du är, enligt dina behov. Vi står till din tjänst genom hela landet.

Kontakta oss

Fördelar

Vi tar däckbytet där du är

Smidigt planerad däckservice

Låt oss ta hand om dina säsongsvisa däckbyten och andra däckbehov enligt överenskommelse för den tidpunkt som passar dig. Optimera det planerade underhållet av din fordonspark med så lite stilleståndstid som möjligt.

Alla däcktjänster där du befinner dig

Vi tar hand om alla dina fordon: personbilar, skåpbilar, lastbilar och även tunga fordon där de befinner sig. Du behöver inte flytta din fordonspark på grund av däckbyte eller annan däckservice. Arbetet kan utföras på en överenskommen plats och ske när som helst på dygnet. Det som passar bäst för din verksamhet.

VianorValue - on-site däckunderhåll

Decennier av effektivt partnerskap

I Norge har Vianors framgång underlättats av deras decennier långa partnerskap med köpkonsortiet Tradebroker. ”Vi är en ideell stiftelse som förhandlar fram konkurrenskraftiga avtal på uppdrag av våra medlemmar”, förklarar Lars Bugge, Tradebrokers marknadschef.

Läs mer här

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.