Vägassistans för lastbilar, bussar och kombinationsfordon.

Dygnet runt, alla dagar.

Vianors vägassistans för yrkesförare finns tillgänglig dygnet runt på numret 0771-217 217.

Med VianorFlex 24/7-service byter vi däck på lastbilar och bussar, inklusive kombinationsfordon, smidigt och enkelt på plats, på så lite som en halvtimme. Tjänsten ger ditt företag omfattande rörlighetsskydd över hela Europa.

 

Följ dessa steg vid däckproblem

 

  1. Parkera fordonet på en säker plats. Ställ vid behov ut varningstriangeln 150 meter från fordonet.
  2. Ring 0771-217 217.
  3. Uppge ditt namn och information om ditt fordon.
  4. Beskriv fordonets exakta plats och det telefonnummer du ringer ifrån.
  5. Beskriv kortfattat fordonets problem eller fel och svara vid behov på ytterligare frågor.
  6. Om du upplever att din säkerhet är hotad, meddela oss så kan vi, med ditt tillstånd, kontakta den lokala polisen.

Har du drabbats av punktering?

Om däcket på ditt fordon går sönder, kommer vi till dig och lagar punkteringen på plats på så lite som en halvtimme. Vår VianorFlex 24/7-servicebil tar med sig den senaste utrustningen, däckmaskiner och de vanligaste däckmodellerna. På så sätt kan föraren fortsätta resan snabbt och undvika dyra driftstopp.

Snabb och säker hjälp på plats

När du drabbas av ett däckproblem mitt i färden och ringer vårt 24/7-servicenummer på 0771-217 217, meddelar vi dig omedelbart om när vi kan vara på plats. Vid behov håller vi även din arbetsgivaren uppdaterad om framsteg i underhållsarbetet.

Säkerheten är alltid vår främsta prioritet, så vår VianorFlex 24/7-servicebil är utrustad med alla nödvändiga säkerhetsutrustningar samt trafikskyltar och -ljus, som säkerställer synlighet under alla förhållanden.

Vill du diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag, kontakta oss gärna idag!

Är du en privatkund?

Vianors vägassistans för personbilar hjälper privatkunder dygnet runt på nummer 0771-16 33 33. Läs mer här.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Vägassistans Stockholm 

Vianors professionella vägassistans finns tillgänglig i Stockholmsområdet. Vägassistans i Stockholm kan nås via våra servicenummer. Våra däckexperter tar hand om arbetet på plats runt Stockholm och byter däcken på ditt fordon för att få dig tillbaka på vägen.

Vägassistans Göteborg 

Vianors professionella vägassistans är tillgänglig runt Göteborgsområdet. Du kan nå vägassistans i Göteborg via våra servicenummer. Våra däckexperter tar hand om arbetet på plats runt Göteborg och byter däcken på ditt fordon för att snabbt få dig tillbaka på vägen.

Vägassistans Malmö 

Vianors professionella vägassistans finns tillgänglig i Malmöregionen. Vägassistans i Malmö kan nås via våra servicenummer. Våra däckexperter tar hand om arbetet på plats runt Malmö och byter däcken på ditt fordon för att få dig tillbaka på vägen.

Vägassistans Uppsala  

Vianors professionella vägassistans finns tillgänglig i Uppsalaområdet. Vägassistans i Uppsala kan nås via våra servicenummer. Våra däckexperter tar hand om arbetet på plats runt Uppsala och byter däcken på ditt fordon för att snabbt få dig tillbaka på vägen.

Vägassistans Eskilstuna 

Vianors vägassistans för yrkesförare finns tillgänglig i Eskilstuna-området. Ring vårt servicenummer för vägassistans i Eskilstuna. Våra erfarna däckexperter tar hand om arbetet på plats runt Eskilstuna och ser till att byta däck på ditt fordon snabbt och smidigt så att du kan komma tillbaka ut på vägen igen.