Vägassistans för privatkunder

På Vianor sätter vi säkerheten först både när det gäller våra kunder och personal. Med vår kunskap och erfarenhet hjälper vi våra kunder att köra säkert på vägarna, sommar som vinter. Ibland uppstår situationer i trafiken där det är viktigt att få snabb hjälp exempelvis vid en punktering eller motorhaveri. I de fallen kan en vägassistansförsäkring vara avgörande för en enkel och bekväm lösning på problemet.  

Som kund till Vianor har du möjlighet att få snabb och enkel hjälp längs vägarna när problem uppstår. I samband med att du utför en originalservice på Vianor ingår 1 års kostnadsfri vägassistansförsäkring via Solid.

  • Solid vägassistansförsäkring vid originalservice, ring 0771-16 33 33

Har du köpt Nokian Tyres Hakka- eller Nokian Tyres Hakkapeliitta premiumdäck ingår hakkaskyddet som är en extra trygghet om olyckan är framme. Med ett aktiverat hakkaskydd ersätts ditt skadade däck om däcket inte går att reparera. I hakkaskyddet igår även vägassistansförsäkring som hjälper dig 24h om dygnet. Klicka här för att läsa mer om hakkaskyddet.

24h jour och vägassistans för yrkestrafik

Vår övergripande ambition och mål – att trygga våra kunders färd med sitt fordon – gäller självklart som princip för servicen till alla våra kunder. Men för somliga kan den här tryggheten innebära så mycket mer än att bara själva fordonet fungerar som det ska:

För industri- och logistikföretag, byggfirmor, lantbruk och och skogsentreprenörer innebär ”trygghet” till exempel att inte bli stillastående med något fordon och därmed tappa värdefull produktionstid och kapacitet. Att säkra en sådan trygghet ställer i sin tur krav på snabb service och därmed hög tillgänglighet. Och eftersom avstånden är stora i Sverige, krävs då en god representation över hela vårt avlånga land – och det är precis så som VIANOR ser ut. Anslut därför ditt företag till Vianorjouren så kan vi hjälpa dig när problem uppstår - 24h om dygnet!

  • Vianorjouren - 24h jour för yrkestrafik, ring 0771-217 217