VianorFlex 24/7 - Vägservice dygnet runt för företag

VianorFlex 24/7

VianorFlex 24/7 - breakdown-service dygnet runt för företag

Genom att ringa vår 24/7 breakdown-service sparar du både tid och ansträngning vid en oväntad däckhaveri. Vi är redo att hjälpa dig när som helst och var som helst, vår omedelbara respons minimerar stilleståndstiden för din verksamhet. Med vår effektiva tjänst utförs däckservice för lastbilar, bussar och övriga fordon smidigt där du befinner dig.

 

Kontakta oss

Fördelar

VianorFlex - vägassistans vid oväntade däckskador

Snabb hjälp vid däckhaveri på vägen 

För att minimera avbrott i verksamheten är det viktigt att agera snabbt vid oväntade däckhaveri. Vår smidiga servicelastbil är utrustad med den senaste utrustningen och tillgänglig dygnet runt. Servicelastbilen har nödvändiga däckmaskiner och de vanligaste däckmodellerna med sig.

VianorFlex 24/7 - vägassistans dygnet runt

Omedelbart svar

Allt börjar med ett samtal till vårt servicenummer 0771-217 217 som är tillgängligt dygnet runt. Vi meddelar dig om ankomsttid genast då vi mottagit serviceförfrågan. Vid behov kan vi också låta arbetsgivaren få information om hur tjänsten fortskrider.  

Svarstiden förkortas genom att vår servicebil kör direkt till platsen där kunden befinner sig. Våra däckexperter sköter däckservicen på plats och däckbytet kan ske till och med inom en halvtimme. Säkerheten prioriteras alltid under arbetet. Servicebilarna har all nödvändig säkerhetsutrustning inklusive effektiva trafik- och vägmärken samt god belysning som garanterar synlighet för övriga trafikanter under alla förhållanden.

KOSTNADS- OCH ARBETSEFFEKTIVITET med VianorValue

Kontinuerlig dialog för att förbättra kostnads- och arbetseffektivitet

Joutjärvi & Joutjärvi Ky är ett familjeföretag som grundades 1973 och är baserat i Kouvola i Finland. Det är specialiserat på demolerings- och lastarbeten inom träförädlingsbranschen, interntransporter i fabriker och maskinuthyrningsbranschen. I deras omfattande maskinpark ingår tung utrustning, timmerlastare, kranar och timmerbilar.

Läs mer här

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.