Regummering av däck

Regummering av däck

Regummerade däck är prisvärda och miljövänliga

Genom att använda regummerade däck eller låta dina däck regummeras hos oss gör du ett kostnadseffektivt och hållbart val. Priset för regummerade däck är betydligt lägre än för nya däck. Koldioxidutsläppen från ett regummerat däck är dessutom 75 % lägre än vid tillverkning av ett nytt däck. Vi använder högklassiga material för regummering.

Fördelar

Regummering - FÖRLÄNG DÄCKENS LIVSLÄNGD

Förläng däckens livslängd utan kompromisser

Regummering är en process där slitbanan förnyas på gamla och slitna däck. för Regummering tillämpas på stommar av begagnade däck som inspekteras och repareras. Gummiytorna är utformade för de nordiska marknaderna. Funktionerna är lika bra som i nya däck och till exempel greppet i vinterdäck hålls oförändrat.

VianorValue - Regummering av däck

Utmärkt kvalitet och ett brett sortiment för all användning

Kvaliteten på ett regummerat däck slår lätt ett budgetdäck. Slitbanorna är utformade för olika användningsområden och säsonger. Både körsträcka och grepp ligger på en premiumnivå. Regummerade däck är ett säkert val med tre års garanti. Tillgången till regummerade däck är kontinuerlig. Materialet för

VianorValue - HANTERA DÄCKENS LIVSCYKEL

Hantera däckens livscykel på ett hållbart sätt

Rimlig hantering av däckens livscykel är en grundläggande funktion i varje välskött transportföretag. Vid regummeringen sparas material och energi jämfört med tillverkningen av nya däck. Våra fabriker för regummering finns i Finland, Sverige och Norge. Vi använder säkra, granskade material för regummering.

KOSTNADS- OCH ARBETSEFFEKTIVITET med VianorValue

Kontinuerlig dialog för att förbättra kostnads- och arbetseffektivitet

Joutjärvi & Joutjärvi Ky är ett familjeföretag som grundades 1973 och är baserat i Kouvola i Finland. Det är specialiserat på demolerings- och lastarbeten inom träförädlingsbranschen, interntransporter i fabriker och maskinuthyrningsbranschen. I deras omfattande maskinpark ingår tung utrustning, timmerlastare, kranar och timmerbilar.

Läs hela saken

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.