Vianors omfattande produktutbud erbjuder sommardäck som uppfyller alla behov

Vårsolen smälter snabbt snön och isen på de nordiska vägarna. Nu är det dags att börja tänka på sommardäck. Vianors däckutbud är fantastiskt, och det finns ett varierat utbud av sommardäck från olika tillverkare. Oavsett om du letar efter premiumdäck eller mer prisvärda alternativ har vi en lösning för dina behov. Tillgängligheten på sommardäck är god, och produkter i lager kan levereras med kort varsel.

Förnyad NOKIAN TYRES Hakka-sommardäckserie

I sommar presenterar Nokian Tyres en uppdaterad Hakka-sommardäckserie som omfattar säkra alternativ för både en kompakt stadsbil och en större SUV. Moderna hybrid- och elfordon drar också nytta av de lättrullande Hakka-sommardäcken som ökar räckvidden.

Välkända NOKIAN TYRES Hakka Blue 3 och Hakka Green 3 får sällskap av NOKIAN TYRES Hakka Black 3, den senaste medlemmen i Hakka-sommardäckserien, som gör intryck med sina exakta styregenskaper, förstklassiga grepp och tysta körning. Hakka Black 3-sommardäcken erbjuder bilar som är avsedda för snabb körning en otrolig känsla av kontroll, snabb reaktion och enkel körning. NOKIAN TYRES Hakka Black 3 SUV ger till och med stora SUV:ar kontrollerad stabilitet och sportig prestanda. Styrkänslan är exakt och snabb även med tung last.  

Bridgestones nya produkt erbjuder ett tillförlitligt grepp i regnväder

Bridgestones nya Turanza 6 är ett sommardäck som har utformats för bilar men som även lämpar sig för hybrid- och elfordon. Turanza 6 är tillverkade av en innovativ gummiblandning som förbättrar däckets säkerhet i olika väderförhållanden. Den nya mönsterklacken i skulderområdet förbättrar däckets grepp på våta vägar genom att den tar bort vatten från däckets undersida och minskar risken för farlig vattenplaning. Däckets optimerade stomkonstruktion tillsammans med det låga rullmotståndet i slitbanan möjliggör längre körsträckor med mindre bränsle och energi.

Fantastisk kvalitet till ett överkomligt pris från Firestone

Firestone, som är en del av Bridgestone, erbjuder garanterad kvalitet till ett överkomligt pris. Firestone RoadHawk är ett sommardäck som lämpar sig för bilar och allterrängsfordon. Det behåller sin prestanda under alla väg- och väderförhållanden där en våt väg, plötslig inbromsning och olika hastigheter är en del av den dagliga körningen. Du kan lita på att däcken fungerar under hela livslängden.

GT Radial har ett övertygande pris-/kvalitetsförhållande

Sommardäcket SportActive 2 har utformats för kraftfulla bilar, SUV:ar och crossovermodeller. Det nya slitbanemönstret och de styva ribborna garanterar exakta köregenskaper och stabil bromsning. Ett utomordentligt bra grepp och kort bromssträcka under våta förhållanden är däckets viktigaste egenskaper. Modellen SportActive 2 SUV tillgodoser behoven hos större SUV:ar.

GT Radial FE2 är ett bildäck med hög prestanda. FE2-däck erbjuder lång livslängd förutom fantastisk prestanda. Den optimerade, lätta stommen garanterar ett lågt rullmotstånd och minskad bränsleförbrukning. Utöver bränsleeffektivitet är säkerhet på våta vägar och jämn och bekväm körning den här produktens bästa egenskaper.

Fantastisk kontroll på sommarvägar från Radar

Sommardäcket Radar Dimax R8+ erbjuder en idealisk kombination av fantastiskt grepp på våta och torra vägar, exakta styregenskaper. och komfort.  Däcket är utformat för snabb och sportig körning, och det är lämpligt för kraftfulla bilar. Radar RPX 800+, å andra sidan, är ett tyst sommardäck som är i första hand utformat för SUV:ar. Den optimerade slitbanan tillsammans med blandningen av lamellband garanterar jämnt slitage och utmärkt grepp på både våta och torra vägar.

Olika alternativ för däck för skåpbilar

Utbudet som erbjuds av Nokian Tyres omfattar NOKIAN TYRES Hakka Van, ett rejält och hållbart sommardäck för skåpbilar. Hakka Van har utvecklats för tung och varierande användning. Det är precist och stabilt under körning, lätt att styra på våta vägar och tåligt i utmanande terränger. Däckets låga rullmotstånd minskar bränslekostnaderna och miljöpåverkan.

Andra bra val för skåpbilsdäck är Firestone VanHawk 2 och GT Radial Maxmiler Pro. VanHawk 2 har utformats för att underhålla sin prestanda med sin robusta struktur och fantastiska tålighet mot slitage. GT Radial Maxmiler Pro, å andra sidan, har förstärkt stomkonstruktion för de mest utmanande körförhållandena. Däcket tål slitage även när fordonet är tungt och erbjuder fantastiska greppegenskaper på våta ytor.

 

Se vårt omfattande utbud av sommardäck på eVianor.

Artiklar
08.05.2024

Så väljer du rätt entreprenaddäck och optimerar användningen av tunga maskiner

Läs mer
Artiklar
03.05.2024

Så väljer du rätt däck för lantbruksmaskiner och optimerar prestanda

Läs mer
Artiklar
03.04.2024

Hur man väljer rätt däck till företagets elbil

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.