Industrikunder – Att göra tung industri till ett lätt arbete

Som operatör av tunga maskiner behöver du en däckpartner som kan uppfylla dina däckkrav snabbt med minimal stress för dig och ditt företag. Vi förstår din verksamhet och säkerställer att fordonets stilleståndstid minimeras genom noggrann service- och underhållsplanering enligt dina servicefönster. Genom ett omfattande nätverk av leverantörer tillhandahåller vi våra skräddarsydda tjänster på plats när det behövs, detta effektiviserar planeringen av din verksamhet och minskar besväret med avbrott.

Optimera service genom partnerskap

Omfattande tjänster

Med Vianor elimineras stressen på underhåll och service av däck och fordonsparker, så att du kan koncentrera dig på de saker som är viktigast för din verksamhet. Våra tjänster kan tillhandahållas på plats, vilket innebär minimal ansträngning och störning för dig. Våra tjänster finns alltid där du finns tack vare vårt rikstäckande nätverk.

Branschförståelse

Tunga maskiner kräver vanligtvis specifik expertis för att fungera effektivt. Våra onlineverktyg och produkter innebär att du kan hitta rätt däck för dina behov, vilket ökar hållbarheten och lönsamheten. Vi hjälper dig att förlänga och optimera livslängden på dina däck och fordon med skräddarsydda lösningar som också hjälper till att förbättra hållbarheten i din verksamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Tunga däck för industrikunder

Ajankohtaista

Artiklar
15.12.2022

Specialdäck gör arbetet mer säkert och effektivt i stadsmiljö

Säkerheten i krävande och varierande stadsmiljöer är viktigt för föraren av en arbetsmaskin. Säsongsmässigt arbetar man intensivt och tidtabellerna är snäva. Man kan dock inte välja förhållanden och ofta måste man arbeta på hala underlag som ställer sina speciella krav på däckgreppet. Utöver säkerheten är det viktigt att arbetet kan ske kostnadseffektivt och smidigt, även på vintern. Jämfört med vanliga traktordäck med drivmönster kan arbetet ske betydligt mer effektivt med klackmönstrade specialdäck, till exempel i snöröjning, sandning av vägar och på transportsträckor.
Läs mer

Referenser