Jordbrukskunder – Alltid redo för handling

Alla jordbruksföretag är olika. Vi tillhandahåller specialiserade kvalitetsprodukter och tjänster för alla typer av lantbruks- och jordbruksmaskiner, skräddarsydda för dina exakta behov, oavsett driftsförhållanden eller terräng. Oavsett om du använder traktorer, skördetröskor eller vilket annat jordbruksfordon som helst kan du vara säker på att våra tjänster och produkter kan skräddarsys för dina specifika behov. Oavsett säsong eller klimat ser vi till att dina fordon är redo för action och sparar tid och pengar under hela året.

Rikstäckande professionella däcktjänster för jordbruk

Däck för alla miljöer

Rätt däck gör ofta stor skillnad. Vi fastställer de bästa däcken för dina specifika behov och din verksamhet. Vi förstår hur varierande förhållanden som markdensitet påverkar ditt arbete och ser till att de produkter vi levererar är lämpliga. Att justera däckspecifikationer efter typ och förhållanden kan också ge miljö- och hållbarhetsfördelar.

Experter till din tjänst

Våra digitala verktyg och professionella personal gör produktval enkelt och hjälper dig att fatta rätt köpbeslut. Vi ger våra kunder råd om hur de kan använda däck för att maximera operativ hållbarhet och lönsamhet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Tillsammans hittar vi en lösning för just ditt företags behov.

Lantbruksdäck

Referenssit

Uutiset

Artiklar
15.12.2022

Specialdäck gör arbetet mer säkert och effektivt i stadsmiljö

Säkerheten i krävande och varierande stadsmiljöer är viktigt för föraren av en arbetsmaskin. Säsongsmässigt arbetar man intensivt och tidtabellerna är snäva. Man kan dock inte välja förhållanden och ofta måste man arbeta på hala underlag som ställer sina speciella krav på däckgreppet. Utöver säkerheten är det viktigt att arbetet kan ske kostnadseffektivt och smidigt, även på vintern. Jämfört med vanliga traktordäck med drivmönster kan arbetet ske betydligt mer effektivt med klackmönstrade specialdäck, till exempel i snöröjning, sandning av vägar och på transportsträckor.
Läs mer
Artiklar
13.06.2022

36 år i däckbranschen – en titt i backspegeln och en spaning in i framtiden

Juha Lehtinen, ett däckproffs med mångårig erfarenhet, lämnade Vianor vid årsskiftet för att gå över till jordbruk. Vi frågade hur det känns efter de första lediga månaderna och växlade några ord om såväl däckbranschen, hans eget förflutna som framtiden.
Läs mer