Köp stadsjeepar & suv - sommardäck

Stadsjeepar & SUV - Sommardäck

Köp stadsjeepar & suv - sommardäck

Hakka Black 3 SUV

Nyhet!Hakka-skydd
Premium sommardäck för kraftfulla SUV:ar och crossovers. Kontrollerad stabilitet och hög prestanda även i högre hastigheter.
Från 2479 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 70dB

Hakka Blue 3 SUV

(5 kundomdömen)
Aramid SidewallNyhet!Hakka-skyddDSI Satisfaction
Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV är ett robust och pålitligt däck till SUV och crossover bilar. Däcket ger stabila köregenskaper både i stadskörning, på grusvägar och på motorvägar. Däcket är utvecklat för mindre och medelstora stadsjeepar och ger bättre grepp, stabilitet och slitstyrka vilket gör körningen på våta vägar och i varierande terräng enkelt och komfortabelt. Våtgreppsklassificeringen i EU:s däckmärkning är bästa möjliga klass A.
Från 1971 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 70dB

Outpost AT

(1 kundomdöme)
Aramid SidewallNyhet!
Nya Nokian Tyres Outpost™ erbjuder utmärkt grepp i alla förhållanden, extrem slitstyrka och skydd mot däckskador samt längre livslängd så att förare kan utvidga sina gränser, sitt resande och att våga mer. Nokian Tyres Outpost AT är ett sommardäck för SUV:ar, crossovers och lätta lastbilar som ger säkerhet och slitstyrka på alla typer av vägar och i terräng. Utrustad med innovationer som hjälper föraren att klara tuffaste möjliga förhållanden, till exempel Aramid Shield™ teknologi, gör att jobbet kan ske produktivt och möjligheterna för fritiden är gränslösa.
Från 2176 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: E
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 72dB

Hakka Black 2 SUV

(20 kundomdömen)
Hakka-skydd
Sommardäck med pålitligt och bra grepp vid höga hastigheter för SUV:ar med hög prestanda. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV erbjuder en stabil körkänsla och utmärkt våtgrepp.
Från 1803 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 71dB

Hakka Blue 2 SUV

(20 kundomdömen)
Sommardäck med utmärkt våtgrepp för små och mellanstora SUV:ar. Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV erbjuder låg ljudnivå, bra körkomfort och säkerhet från vår till höst.
Från 1509 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 72dB

Rockproof

DSI Satisfaction
Nokian Tyres Rockproof är extremt hållbart däck för lätta lastbilar, stadsjeepar och för off-road-körning. Det robusta sommardäcket klarar utmärkt körning i stenbrott, skogar och i gruvor.
Från 5237 kr/st

Pilot Sport 4 SUV

Nyhet!
Speciellt utvecklat för SUV. Däcket ger utmärkt styrrespons och körupplevelse. God komfort och hög prestanda.
Från 2464 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 72dB

Nordman S2 SUV

Nordman S2 SUV är ett sommardäck för små och medelstora stadsjeepar. Däcket erbjuder stabil och hållbar prestanda samt är bekvämt och balanserat för stads- och terrängmiljöer.
Från 1519 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 71dB

Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Nyhet!
Ett stabilt sommardäck med ultrahög prestanda som ger kortare bromssträckor på både torrt och vått underlag
Från 2472 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB

FE2 SUV

GT Radial FE2 SUV är ett högpresterande sommardäck för personbilar och kompakta SUV:ar. Däcken är designade för att erbjuda snabb och säker körning på sommarvägar.
Från 1354 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB

SportActive 2 SUV

Med Sportactive 2 SUV sommardäck kan du uppleva den ultimata körprestandan med din SUV. Ett högpresterande sommardäck designat för kraftfulla SUV:ar med ett bra förhållande mellan pris och kvalitet.
Från 2378 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB

SUV sommardäck - Välj rätt sommardäck till din SUV

Från Vianors sortiment av SUV-sommardäck hittar du ett stort utbud av sommardäck för SUV, stadsjeepar och crossovers olika storlekar. SUV-fordon har högre markfrigång än en vanlig personbil vilket möjliggör körning på ojämna vägar och utanför asfalterade vägar under mer krävande förhållandenSUV:s vikt och de krävande vägarna ställer höga krav på SUV-däckens struktur och hållbarhetSidoväggarna på SUV är ofta högre än i personbilsdäck och därför krävs extra hållbarhet av sidoväggarna för att förhindra däckskador orsakade av skarpa stenar eller grus. Som ägare av ett SUV-fordon är det värt att investera i kvalitetsdäck för att kunna njuta av alla fordonets körfunktioner. 

SUV sommardäck för stora SUV-bilar

Stora SUVar är vanligtvis tunga bilar som är utrustade med en kraftfull motor och fyrhjulsdrift vilket har en stor inverkan på valet av däck. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV är ett utmärkt alternativ för stora och sportiga SUVar, eftersom detta däck ger förstklassig prestanda för krävande körning och rullar enkelt även på mer utmanande underlag. Om du kör regelbundet på tuffare och asfalterade vägar är Nokian Tyres Outpost AT ett däck med ett aggressivt slitbanemönster, vilket garanterar utmärkt hantering och prestanda på både vägar och i terräng. 

SUV sommardäck för små och medelstora SUV-bilar

Små och medelstora SUVar kombinerar flexibiliteten hos en personbil tillsammans med en SUVs markfrigång, prestanda och körkomfort. Därför är de väl lämpade för körning i staden och ger extra komfort på mer krävande vägar jämfört med en vanlig bil.   

För små och medelstora SUV och för crossovers är Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV ett bra däckalternativ som är värt att överväga. Nokian Tyres Hakka Blue 2 SUV ger utmärkt våtgrepp under regniga körförhållanden och de extraförstärkta Aramid-sidoväggarna förhindrar skador på däcket. Nokian Tyres Nordman S2 SUV är ett stabilt däck för små och medelstora SUV. Gummiblandningen på däcket är konstruerad för grova vägar med stenutkastare som förhindrar att stenar fastnar i spåren i slitbanan. Hos Vianor hittar du också ett brett urval av SUV-däck från andra däcktillverkare, t.ex. Bridgestone, Michelin och GT-Radial.

Nokian Tyres Aramid Sidewall-teknik ger hållbarhet för SUV-sommardäck 

De flesta Nokian Tyres SUV-sommardäck är utrustade med Aramid Sidewall Technology, en sidoväggsteknik som innehåller starka Aramid-fibrer och är exceptionellt hållbar och punkteringsbeständig. Aramid Sidewall-teknik stärker däcksidoväggen och skyddar den mot stötar, snitt och punkteringar. 

Gratis Hakkaskydd ingår i köpet

Nokian Tyres Hakkaskydd gäller för alla Nokian Tyres Hakka sommardäck och Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck. Hakkaskyddet måste aktiveras senast två veckor efter köpet för att vara giltig. I händelse av en oväntad däckskada får du hjälp via Hakkaskyddets garanti och vägassistans. Garantin ger dig som kund ett nytt däck gratis om ditt skadade Nokian Tyres däck inte kan repareras. Läs mer om Hakkaskyddet.