Om Vianor 

VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1100 verkstäder i 27 länder i Europa och Centralasien. Utifrån våra fler än 100 verkstäder i Sverige erbjuder vi både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. Vi strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i vår bransch och erbjuder delar av vår service året om, dygnet runt. Vi ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.

Din trygghet är vårt mål

Vårt främsta mål är att göra din resa så trygg och bekväm som möjligt.
Visst har däcken en avgörande betydelse för din trygghet och säkerhet på vägarna.Rätt väggrepp är A och O för en säker bilfärd. Men full trygghet infinner sig bara om alla funktioner och system i fordonet fungerar optimalt och samspelar i balans. Därför har vi som serviceverkstad en helhetssyn på trygghetsbegreppet. I vissa situationer kan bromssystem, hjulinställning, stötdämpare eller strålkastare spela en lika stor roll för säkerheten. Om vårt löfte om din trygga bilresa ska vara värt något och inte bara tomma ord, måste vi förstå och se den här helheten. Det garanterar vi att vi gör ute på våra verkstäder. Och vi är väl rustade för att kunna leva upp till den service vi utlovar.

Din totala säkerhet på vägen och i trafiken avgörs visserligen av så oändligt många fler faktorer än de som vi som serviceverkstad kan påverka. Men när du lämnar din bil i händerna på VIANOR, ska du åtminstone känna dig trygg i att vi tar ett seriöst ansvar för alla delar och servicemoment där vi kan göra skillnad.

Affärside

Vi ska erbjuda våra kunder en snabb, pålitlig och lättillgänglig däck- och bilservice genom gedigen kunskap, hög servicevilja och god lokal representation.

Vision

Vi ska vara den ledande däck- och bilverkstadskedjan i Europa med de mätbart mest nöjda och lojala kunderna.