Vianor – Nordens största däck- och bilverkstadskedja 

Njut av en trygg och säker resa tillsammans med Vianor. Vi erbjuder ett stort utbud av sommar- och vinterdäck från välkända däcktillverkare, däckservice och ett stort utbud av bilservicetjänster. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss.  När du använder våra enkla, snabba, högkvalitativa och pålitliga däck- och bilservicetjänster kan du köra i visshet om att din bil inte kommer att svika dig. 

Vårt stora produktsortiment omfattar däck för personbilar, SUVskåpbilar, motorcyklar och lastbilar, för att inte nämna tunga maskiner. Utöver däck för alla årstider och körförhållanden erbjuder vi även andra produkter och tjänster som exempelvis, däckhotell, hjulinställning, originalservice, basservice, AC-service och fälgar. Vi säljer även biltillbehör som bilbatterier, spolarvätska och torkarblad. Vi har även utrustning för att göra felkodsavläsningar och arbetar dagligen med kontroll och omprogrammering av TPMS-sensorer vilket är ett lufttryckövervakningssystem för däck.  

Bilservice och heltäckande däckservicetjänster 

Utöver däckbyte har vi ett komplett utbud av andra däckservicetjänster, t.ex. balansering av däck, hjulinställning och reparation av däck.  Om du låter vårt däckhotell ta hand om dina däck mellan säsongerna kan du använda utrymmet hemma till annat.   

Vi erbjuder även bilservicetjänster, så genom att besöka Vianor kan du sköta alla dina bil- och däckrelaterade ärenden på ett och samma ställe. 

I alla våra däck- och bilservicetjänster ingår en kostnadsfri digital mätning av mönsterdjupet på dina däck vilket genererar en rapport om statusen på dina däck. En rapport skickas sedan till din e-postadress. Vi vidareutvecklar ständigt våra digitala tjänster för att göra däck- och bilrelaterade ärenden enklare för våra kunder. 

Vi hjälper dig oavsett var du befinner dig 

Vianor är med sina cirka 170 egna verkstäder och 140 Vianor-partnerverkstäder en av Nordens största däck- och bilservicekedja.  

Förutom vårt stora nätverk av verkstäder kan du även få hjälp av vår centrala kundtjänst via telefon eller chatt. Du kan även besöka vår hemsida dygnet runt för att köpa sommar- eller vinterdäck, fälgar eller boka tid för däckservice eller någon av våra bilservicetjänster. 

Vi skräddarsyr våra däck- och bilservicetjänster efter våra företagskunders behov 

Vår ambition är att via vårt nätverk av däck- och bilverkstäder, eller på plats hos kunden, tillhandahålla den bästa servicen för våra företagskunders behov. Digital förvaltning av vagnparker och proaktivt däckunderhåll är viktiga komponenter i Vianors servicetjänster för företagskunder. 

Oavsett om ditt företag är ett mindre lokalt företag eller en stor multinationell aktör kan vi med vår långa erfarenhet inom däck- och bilservicebranschen och vår omfattande service- och produktportfölj hitta de bästa lösningarna för ditt företags behov. 

Bland våra företagskunder finns däckåterförsäljare, bilhandlare och bilverkstäder som behöver däck till sina egna kunder, liksom lastbils-, buss- eller transportbils-vagnparker, leasingföretag och andra slutanvändare som behöver däck och service till sina fordon. Däck och servicetjänster för tunga fordon inom t.ex. skogs-, jordbruks-, bygg- eller gruv- och stenbrottindustrin ingår också i vår portfölj. Vi erbjuder också våra företagskunder däckjour 24 timmar om dygnet. 

Vi är anslutna till däckspecialisternas riksförbund

Däckspecialisterna, DRF, är en branschorganisation för Sveriges däck-, fälg- och serviceverkstäder. Vi är auktoriserade däckspecialister, vilket borgar för en hög kvalitetsnivå på våra tjänster. Att anlita oss medför en trygghet för dig eftersom vi förbundit oss att ha rätt kompetensnivå och efterfölja gällande lagar och regler. Dessutom har DRF ett avtal med konsumentverket vilket borgar för ytterligare trygghet för dig som kund.