Betalningsalternativ

I Vianors webshop kan du välja att betala med VISA/Mastercard, Nordea Direktbetalning, Swedbank Direktbetalning, Sveawebpay Faktura & Delbetalning.

Väljer du att betala med Kort- eller Internetbank, länkas du vidare till en säker betalningssida och betalningen genomförs på samma sätt som när du betalar räkningar med hjälp av internetbanken eller på samma sätt som du handlar med kort i andra webbutiker.

Önskas Faktura eller Delbetalning via Sveawebpay krävs det att du fyller i ditt personnummer (När köpet bekräftas sker en snabb kreditkontroll som beviljar eller avslår din ansökan om faktura eller delbetalning). När du fyller i ditt personnummer hämtas ditt namn och adress automatiskt från folkbokföringsregistret. Du fyller sedan i de kompletterade uppgifterna om ditt fordon. Du kan välja att få fakturan via e-post eller vanlig post. För det senare valet tillkommer en administrativ avgift på 29kr. Väljer du faktura via e-post så skickas fakturan ut till den angivna mailadressen den kommande natten. Önskar du att dela upp din betalning så kan du direkt på sidan välja vilket delbetalningsalternativ du önskar.

VIANORKORTET - Delbetalning på våra verkstäder

5% Bonus på alla köp!
Vianorkortet är ett generöst kort som ger dig 5% av köpbeloppet i bonus på alla köp som sker på våra verkstäder, oavsett om du köper däck, fälgar eller lämnar in din på på bilservice. 

• Dela upp ditt köp på 4 månader, helt ränte- och avgiftsfritt

Nu finns VIANORKORTET i appen Loyo!
Lägg till det kort du har eller ansök om nytt kort i appen, se ditt saldo och bonus samt få attraktiva erbjudanden direkt i din mobil.

Ladda ner Loyo helt gratis från Appstore eller Google Play
Du behöver ha ett mobilt Bank-ID installerat på din mobil för att kunna lägga till kortet. Har du inte Mobilt Bank Id kan du enkelt ladda ner det från Appstore och via din internetbank aktivera ditt Mobila Bank-id.

Länk Appstore

Länk Google Play 

Läs mer om Loyo på loyo.se

1211_MAR_Vianor_tabeller.jpg

 Ansök om Vianorkortet här »

Kontaktinformation

Vianor AB
Box 114
534 22 VARA
0512-798000
info@vianor.se