Nokian Tyres Hakkaskydd® ger dig sinnesro under resan

Hakkaskydd® hjälper dig klara oväntade däckskador. Alla Nokian Tyres Hakka sommardäck och Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck har ett års kostnadsfritt Hakkaskydd vid oavsiktlig däckskada. Om däcket skadas så att det inte går att reparera, ger Hakkaskyddet dig ett nytt däck utan kostnad.

Hakkaskyddet måste aktiveras inom två veckor efter köpet, och träder i kraft 24 timmar efter registreringen. Vianors försäljare kan aktivera den åt dig när du köper däcken i butik, eller så kan du aktivera den själv här eller ringa 020-21 52 53.

Vi hjälper dig gärna med att hitta de Nokian Tyres Hakka- eller Nokian Tyres Hakkapeliitta-däcken i vårt urval som bäst passar dina behov. Vårt breda nätverk av Vianor serviceverkstäder är alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor angående däck eller bilservice.

Hur fungerar Hakkaskyddet?

1. Aktivera din förmån
Aktivera din förmån inom två veckor efter inköpstillfället på adressen hakkaskydd.se. Du kan också ringa 020-21 52 53, det är avgiftsfritt.

2. Vid däckskada kontakta din däckåterförsäljare
Vid däckskada kommer ditt trasiga däck att ersättas med ett motsvarande utan kostnad av en Nokian Tyres återförsäljare.

Hakkaskyddet täcker Hakka- och Hakkapeliitta-däck köpta i Sverige, Norge och Finland. Om ett korrekt använt däck är skadat så att det inte längre kan användas, får du ett nytt likvärdigt däck utan kostnad från en Nokian Tyres-återförsäljare i Sverige, Norge eller Finland.

Hakkaskyddet inkluderar utbyte av ett normalt använt och korrekt monterat däck, som av misstag har skadats och inte kan repareras, mot ett likvärdigt nytt däck utan kostnad. Hakkaskyddet gäller i ett år från inköpsdatum och däcken måste ha ett minsta mönsterdjup på 4 mm. Läs mer på www.hakkaskydd.se om vilka däck som inkluderas i Hakkaskyddet.

 

Dags för nya däck?

Här kan du enkelt söka efter däck med hjälp av registreringsnummer, bilmodell eller däckstorlek. 

Finn dekk