Nokian Tyres Hakkaskydd hjälper dig på vägen

Alla Nokian Tyres Hakka sommardäck och Nokian Tyres Hakkapeliitta vinterdäck har ett års konstadsfritt Hakkaskydd vid oavsiktlig däckskada. Om däcket skadas så att det inte går att reparera, ger Hakkaskyddet dig ett nytt däck gratis. Hakkaskyddet inkluderar också gratis vägassistans 24/7, så hjälpen är alltid bara ett telefonsamtal undan. 

Hakkaskyddet måste aktiveras inom två veckor efter köpet, och träder i kraft 24 timmar efter registreringen. Vianors försäljare kan aktivera den åt dig när du köper däcken i butik, eller så kan du aktivera den själv här eller ringa 020-21 52 53.

Vi hjälper dig gärna med att hitta de Nokian Tyres Hakka- eller Nokian Tyres Hakkapeliitta-däcken i vårt urval som bäst passar dina behov. Vårt breda nätverk av Vianor serviceverkstäder är alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor angående däck eller bilservice. 

Hur fungerar Hakkaskyddet?

 1. Aktivera Hakkaskyddet
  Aktivera Hakkaskyddet efter att du har köpt nya Nokian Tyres Hakka- eller Nokian Tyres Hakkapeliitta-däck.
 2. Ring för hjälp
  Vid däckskada, ring vägassistansen gratis på tlf. 020-21 52 53 (24/7).
 3. Vi hjälper dig
  Vägassistans kommer till dig, och bedömer vad som behöver göras.
 4. Fortsätt din resa
  Det skadade däcket kommer att repareras eller ersättas med ett nytt, utan kostnad. 

Hakkaskyddet täcker Nokian Tyres Hakka- och Nokian Tyres Hakkapeliitta-däck köpta i Sverige, Norge och Finland. Om ett korrekt använt däck är skadat så att det inte längre kan användas, får du en ny likvärdig produkt gratis från en Nokian Tyres-återförsäljare i Sverige, Norge eller Finland. 

Vägassistansen som ingår i Hakkaskyddet gäller i Sverige, Norge och Finland dygnet runt och inkluderar följande tjänster beställda via Hakkaskyddets telefontjänst: 

 • Bedömning om vad som behöver göras (reparera eller byta däcket)
 • Bogsering av bilen till närmaste Nokian Tyres- eller Vianor-återförsäljare, om reservhjul inte finns tillgängliga
 • Om däcket inte kan repareras eller bytas ut samma dag täcker garantin övriga resekostnader och boende upp till 500 Euro. Läs mer om villkoren för vägassistans här

Hakkaskyddet och vägassistansen inkluderar utbyte av ett normalt använt och korrekt monterat däck, som har skadats av misstag och inte kan repareras, mot ett likvärdigt nytt däck utan kostnad. Hakkaskyddet gäller i ett år från inköpsdatum och däcken måste ha ett minsta mönsterdjup på 4 mm. Läs mer på www.hakkaskydd.se om vilka däck som inkluderas i Hakkaskyddet.

Dags för nya däck?

Här kan du enkelt söka efter däck med hjälp av registreringsnummer, bilmodell eller däckstorlek. 

Finn dekk