Köp personbil - dubbdäck

Personbil - Dubbdäck

Köp personbil - dubbdäck

Hakkapeliitta 9

(114 kundomdömen)
Hakka-skydd
Utmärkta broms, acceleration och köregenskaper på is. Egenskaperna på snö är ligger i toppklass och även högsta poäng på torr asfalt. Välbalanserade köregenskaper.
Från 1172 kr/st

Premium dubbdäck är ett tryggt val på nordiska vintervägar

Nordiska vintervägar ställer höga krav på dubbdäck. Snö, is och slask ger krävande körförhållanden, och vägen kan vara extremt hal. På vintern kan väderförhållandena förändras snabbt, vilket innebär att dubbdäcken också måste prestera maximalt även där snön har smält.

Vianors sortiment erbjuder ett omfattande utbud av dubbdäck som garanterar bästa grepp och prestanda i det krävande nordiska vädret. Hos oss hittar du de bästa Nokian Hakkapeliitta dubbdäcken, Nokian Nordman dubbdäck och ett brett utbud av dubbdäck från andra meriterade däcktillverkare som Michelin, Bridgestone, Goodyear, GT Radial och Radar.

Dubbdäck 2021

Vårt sortiment innehåller nya dubbdäck för vintern 2021-2022 för att ge dig den säkraste och bästa körupplevelsen under den nordiska vintern. Nokian Hakkapeliitta 10 är det senaste tillskottet till Nokian Tyres Hakkapeliitta produktfamilj vilket tillsammans utgör ett brett sortiment av dubbdäck som utvecklats specifikt på de isiga vägarna i den nordiska vintern. Vi vill att du ska hitta de bästa dubbdäcken till din bil och därför har vi valt en mängd olika däck till vårt sortiment från olika däcktillverkare i olika dimensioner. Oavsett om du letar efter dubbdäck i storlek 205/55-16, 195/65-15, 205/60-16 eller någon annan däckdimension, hittar du rätt storlekar från vårt produktsortiment.

Byt till dubbdäck på Vianor

Du behöver inte oroa dig för byte av vinterdäck. Vianors erfarna personal monterar och balanserar dina dubbdäck snabbt och enkelt utan problem så att du kan fortsätta en säker resa. Läs mer om Vianors däckmontering här.

Billiga dubbdäck

När du väljer däck kan billiga dubbdäck vara ett attraktivt alternativ. Ofta kan dock billiga dubbdäck inte matcha greppet på premium-dubbdäck på hala vägar. De största skillnaderna mellan dubbdäck av högsta kvalitet och billigare dubbdäck är att dubbdäck av högsta kvalitet testas mer noggrant för att uppfylla de högsta standarderna på dubbar och dubbplacering, däckmönster, konstruktion och gummiblandning och inverkarn på miljön. När du köper dubbdäck är det bra att ta hänsyn till däckets egenskaper. Även om billigare dubbdäck har ett lägre inköpspris, har dubbdäck av högsta kvalitet oftast en längre livslängd, vilket minskar prisskillnaden genom däckets livscykel.