Köp personbilsdäck

Personbilsdäck

Köp personbilsdäck

Hakkapeliitta R5

TestvinnareKampanjNyhet!Hakka-skyddNordiskt vinterdäck
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, designat för att ge dig den renaste formen av säkerhet tack vare dess innovativa kombination av vintergrepp, tystnad, hållbarhet och miljövänlighet. Hakkapeliitta R5 ger de nya Double Block Grip-designen ett överlägset grepp och väghållning, medans klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctic Grip Crystals.
Från 1558 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: A 68dB

Hakkapeliitta R5 EV

KampanjNyhet!El- och hybridbilarHakka-skyddNordiskt vinterdäck
Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar, designat och utvecklat med miljövänlig teknologi och ger el- och hybridbilar maximal säkerhet, komfort och ökat räckvidd. Klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctiv Grip Crystals, och de imponerande funktionerna för komfort ingår i SilentDrive™-teknologin.
3884 kr/st Från 3606 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 70dB

Hakkapeliitta 10

(10 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareKampanjNyhet!Hakka-skydd
Det nya vinterdäcket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 blev testvinnare 2022, och är skräddarsytt för att ge ultimat säkerhet i situationer där det behövs mest. Nya Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet. Double Stud Technology erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten.
Från 1704 kr/st

Hakkapeliitta 10 EV

(2 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckTestvinnareKampanjNyhet!Hakka-skyddEl- och hybridbilar
Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har designats och utvecklats med miljövänlig teknik och däcket erbjuder utmärkt körkomfort och säkerhet för elbilar och hybrider. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV är en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och hållbarhet. Double Stud teknologi erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV passar perfekt med moderna elfordon. Genom att använda SilentDrive ™ -tekniken som absorberar bullertopparna och sänker ljudnivån, minskar däckljudet i kupén och ger en bekvämare körupplevelse.
4208 kr/st Från 3906 kr/st

Hakkapeliitta 9

(116 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckKampanjHakka-skydd
Utmärkta broms, acceleration och köregenskaper på is. Egenskaperna på snö är ligger i toppklass och även högsta poäng på torr asfalt. Välbalanserade köregenskaper.
Från 1488 kr/st

Hakkapeliitta R3

(30 kundomdömen)
Nordiskt vinterdäckKampanjHakka-skyddTestvinnare
Utmärkt grepp och bra köregenskaper på is och snö
Från 1346 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: B 72dB

Winterpro 2

Nöjdhetsgaranti
Nytt högprestandadäck för personbilar och SUV.
Från 702 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: E
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 69dB

Dimax Alpine

Nyhet!
Dubbfritt däck för personbilar, crossovers och SUV:ar.
Från 1662 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: A 69dB

Dimax Ice

Nordiskt vinterdäck
Dubbfritt däck för personbilar, crossovers och SUV:ar.
Från 986 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: A 69dB