Fälgar online - köp däck och fälg på nätet | Vianor

Möjligheterna hos Vianor är många! Med Vianors fälgväljare hittar du enkelt nya fälgar till din bil. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa fälgar. Vi hjälper dig att hitta rätt fälg som passar din bil, i en stil och prisklass som passar dig. Du kan också kontakta din närmaste Vianor serviceverkstad så hjälper någon av våra däck- och fälgexperter dig!


Vill du beställa kompletta hjul så är det viktigt att du säkerställer att fälgens och däckets tumstorlek har samma storlek.

Ett stort utbud av fälgar på Vianor

Nya fälgar är en långsiktig investering i utseendet på din bil. Hos Vianor hittar du ett stort urval av eleganta fälgar som gör att din bil sticker ut. Oavsett om du letar efter några extra snygga fälgar för sommarsäsongen eller fälgar som är bäst lämpade för användning året runt, hittar du ett omfattande utbud av olika fälgmodeller och dimensioner i Vianors webshop och ute på våra verkstäder. Vi hjälper dig att hitta rätt fälg till din bil.

Hitta enkelt nya fälgar till din bil med vår fälgväljare

Att välja rätt fälgar behöver inte vara svårt. Vi har gjort en fälgväljare för att hjälpa dig hitta de fälgar som passar din bil. Du anger helt enkelt bilens registreringsnummer och i sökresultatet hittar du de fälgarna som passar din bil. Du kan också bläddra bland fälgar baserat på bilmodell genom att ange bilmärke, tillverkningsår, modell och motor. Det är också lätt att bläddra igenom fälgarna med hjälp av fälgstorleken: välj fälgstorlek, ET/Offset och bultcirkel. Sökresultatet visar nu de fälgarna som matchar dina sökkriterier.