Fälgar online - köp däck och fälg på nätet | Vianor

Kvalitetsfälgar gör din resa säkrare samtidigt som din bil får ett nytt, modernt utseende! Spana in vårt stora fälgutbud. Hittar du inte vad du söker är du välkommen att prata direkt med någon av våra verkstäder som hjälper dig!

Ett stort utbud av fälgar på Vianor

Nya fälgar är en långsiktig investering i utseendet på din bil. Hos Vianor hittar du ett stort urval av eleganta fälgar som gör att din bil sticker ut. Oavsett om du letar efter några extra snygga fälgar för sommarsäsongen eller fälgar som är bäst lämpade för användning året runt, hittar du ett omfattande utbud av olika fälgmodeller och dimensioner i Vianors webshop och ute på våra verkstäder. Vi hjälper dig att hitta rätt fälg till din bil.

Hitta enkelt nya fälgar till din bil med vår fälgväljare

Att välja rätt fälgar behöver inte vara svårt. Vi har gjort en fälgväljare för att hjälpa dig hitta de fälgar som passar din bil. Du anger helt enkelt bilens registreringsnummer och i sökresultatet hittar du de fälgarna som passar din bil. Du kan också bläddra bland fälgar baserat på bilmodell genom att ange bilmärke, tillverkningsår, modell och motor. Det är också lätt att bläddra igenom fälgarna med hjälp av fälgstorleken: välj fälgstorlek, ET/Offset och bultcirkel. Sökresultatet visar nu de fälgarna som matchar dina sökkriterier.

Månadens erbjudande - Studenterbjudande

Varje månad får du som kund möjlighet att ta del av förmånliga erbjudanden på populära produkter eller tjänster. Under september får du som student en gratis däckkontroll och 15% rabatt på alla Nokian Nordman sommar- och vinterdäck! - Boka tid redan idag!

Ta del av erbjudandet! ×