Däckegenskaper

Hakka-skydd
Aramid Sidewall
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Tyre class: C2
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 73dB
Hastighetsklass: 170km/h (R)
Lastindex: 900kg (104)

Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Dubbfria däck

(1 kundomdöme)

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Hakka-skydd
Aramid Sidewall
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Tyre class: C2
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: D
Ljudnivå dB: B 73dB
Hastighetsklass: 170km/h (R)
Lastindex: 900kg (104)
  • Pålitliga köregenskaper i alla vinterväglag
  • Låg ljudnivå, sparar bränsle även vid tunga laster
  • Utmärkt slitstyrka, Aramid-förstärkta däcksidor skyddar mot stötar och skärsår

STABIL KÖRKÄNSLA, BEHAGLIG LJUDNIVÅ

Det nya dubbfria däcket Nokian Tyres Hakkapeliitta® CR4 för lätta lastbilar och husbilar är utvecklat för mångsidig användning, är pålitlig, tyst och lättrullande även i snöstormar eller när minusgrader gör våta vägar till en isbana. Föraren kan luta sig tillbaka i förarsätet tack vare den nya mönsterdesignen MultiTouch-mönstermodellen som ger ett utmärkt grepp och exakta samt komfortabla köegenskaper.

PÅLITLIGA KÖREGENSKAPER

Yrkesförare och husbilsförare som kör på de nordiska vintervägarna vill ha en hög säkerhet och bekväm körning på deras dubbfria däck, men också lågt däckljud, bränsleeffektivitet och slitstyrka. Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 anpassar sig till plötsliga förändringar i de nordiska väglaget. Däckets stora kantiga mönsterklackar har en tät lamellering vilket ökar greppegenskaperna vid acceleration, på isiga underlag och i kurvor i hög hastighet under tungt snöfall.

KÖRKOMFORT OCH TRYGGHET

De stora mönsterklackarna på Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 och det robusta kraftigt lamellerade mönstret tillsammans med den flexibla gummiblandningen för låga temperaturer dämpar stötar på dåliga vägar. Däckljudet är lågt och behagligt på varierande underlag.

SLITSTYRKA OCH EFFEKTIVITET FÖR YRKESFÖRARE OCH FRITIDSFÖRARE

Lätta lastbilar och husbilar kräver mycket av däcken - fordonen är tunga och de körs vanligen fullastade på dåliga vägar. Inte minst längs grusvägar med många gropar.
Slitstyrkan till Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 är maximerad tack vare Nokian Tyres unika teknologi Aramid Sidewall som skyddar mot stöt- och skärskador, en stabil stomme och stark gummiblandning som använder det senaste inom gummiblandningsteknik. Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 gör livet enklare för de hårt arbetande yrkesförarna och fritidsförarna genom den balanserade körkänslan och slitstyrka i toppklass.

EU-däckmärkning: T432371

So far, so good.
Lysväv - 15.3.2024
Har bara kört 10 mil på de nya M+S däcken men det verkar bra. Servicen från Vianor i Partille är jättebra!

Min recension för Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4

Helhetsbetyg*