Nordman sommardäck I Vianor
Nordman däck

Nordman däcksortiment

Den förnyade Nordman-produktfamiljen fortsätter i fotspåren av det välkända varumärket som grundades 2004. Noggrant testade och beprövade tekniska lösningar garanterar att Nordman-däck är ett pålitligt val för de varierande körförhållandena vi har Norden, och det är ett solid val när det gäller pris och kvalitet. Varumärket Nordman ägs av Nokian Tyres.

South

Nyhet!
Nordman South är ett sommardäck utformad för personbilar och SUV:ar som erbjuder pålitlig prestanda från tidig vår till sen höst.
Från 1050 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: B
Ljudnivå dB: B 72dB

Nordman S2 SUV

Nordman S2 SUV är ett sommardäck för små och medelstora stadsjeepar. Däcket erbjuder stabil och hållbar prestanda samt är bekvämt och balanserat för stads- och terrängmiljöer.
Från 1254 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 71dB

Nordman SX3

Nordman SX3 sommardäck för mindre stadsbilar känns balanserat och bekvämt både i kraftigt regn och på solbränd asfalt. De goda köregenskaperna och stabiliteten i varierande sommarväder gör Nordman SX3 till ett mycket attraktivt val.
Från 516 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 68dB

Nordman SZ2

Nordman SZ2 är ett sommardäck för motorstarka och sportiga bilar som ger en säker körkänsla. Detta sommardäck är exakt och enkelt att hantera även vid extrema förhållanden.
Från 1509 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 72dB

Nordman SX2

Sommardäck för mindre och medelstora familjebilar. Däcket erbjuder kompromisslös säkerhet under olika förhållanden på nordiska vägar. Nokian Tyres Nordman SX2 sommardäck erbjuder en säker och stabil körkänsla under alla väder och förhållanden.
Från 676 kr/st
Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: C
Ljudnivå dB: B 69dB