Däckegenskaper

Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 710kg (96)

Goodyear UltraGrip Arctic 2

Dubbdäck till personbil

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 710kg (96)

Utmärkt prestanda på is och snö

Goodyear UltraGrip Arctic 2 är ett utmärkt dubbdäck för dig som vill säkerställa körkomfort och kontroll under varierande vinterförhållanden. Designat för personbilar, med grepp och säkerhet på is och snö.

  • Utmärkt prestanda vid inbromsning på is och snö
  • Stabil körning under alla snöförhållanden
  • Förbättrad körkomfort

Hög prestanda på is under däckets livstid

På vintervägar krävs bra grepp, speciellt på isiga vägar, kurvor och filbyten. Den avancerade dubbtekniken i dubbdäcket UltraGrip Arctic 2 säkerställer utmärkt grepp på isiga vägar. Den vassa stiftformen på Arctic Eagle Claw-dubben tränger lättare in i is, vilket förbättrar greppet på isen och minskar slitaget på vägen. Däcket behåller sina goda köregenskaper även när det är slitet.

Stark prestanda i alla snöförhållanden

UltraGrip Arctic 2 dubbdäck ger pålitlig prestanda på snöiga vägar. Däckets bredare spår, högre lamelltäthet och djupa snöspår i skuldrorna säkerställer bättre grepp på snön. Dessa däck är gjorda för att fungera även i djup snö.

Förbättrad körkomfort

UltraGrip Arctic 2 dubbdäck är lämpliga för förare som värdesätter en tystare ljudnivå. Tack vare däckets optimerade dubbfördelning och nya dubbdyna är ljudet som genereras av dubbarna lägre. Den lägre ljudnivån på däcken ger komfort till resan.

Inga recensioner.

Min recension för Goodyear UltraGrip Arctic 2

Helhetsbetyg*