Däckegenskaper

Nyhet!
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 500kg (84)

GT Radial IcePro 3 EVO

Dubbdäck till personbil

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 500kg (84)

Säker körning på isiga vägar

Dubbdäcket GT Radial IcePro 3 EVO är designade för personbilar och erbjuder förbättrat snö- och isgrepp för vinterförhållanden i Norden. Däcken är det perfekta valet för förare som vill ha säker och pålitlig prestanda i is, snö och slask.

  • Kontroll på isiga vägar
  • Utmärkt grepp på is och snö

Hög nivå av grepp på is och snö

IcePro 3 EVO dubbdäck är designade för att klara varierande vinterförhållanden. Ny generation dubbar designade och tillverkade i Finland garanterar bättre snö- och isgrepp än den tidigare modellen. Däckets riktningsbestämda mönster med breda spår hjälper till att ta bort slask och snö mellan däcket och vägen, vilket säkerställer säker körning på vintervägar. Arctic gummiblandning utvecklad för nordiska förhållanden, är designad för att erbjuda bra grepp och stabilitet på is och snö.

Förbättrad komfort

Det V-formade riktningsbestämda mönstret på IcePro 3 EVO dubbdäck hjälper till att ta bort snö och vatten från däckets yta, vilket förbättrar styrning och grepp. Mittdelen av däcket har optimerats för att ge en större kontaktyta, vilket förbättrar stabiliteten vid körning i högre hastigheter. Dessutom minskar skulderområdets design däckljud, vilket skapar en tystare körupplevelse och ökad komfort.


GT Radial - upplev prestandan

GT Radial är en serie av personbils- och skåpbilsdäck från Giti tire. Giti är en global däcktillverkare med moderna däckfabriker i 3 länder, omfattande FoU-nätverk och över 65 år i däckbranschen. Med över 35 000 anställda över hela världen är Giti en av de största bil- och TBR-däcktillverkarna. Vianor har varit representant för Giti i Norden i flera år.

Inga recensioner.

Min recension för GT Radial IcePro 3 EVO

Helhetsbetyg*