Däckegenskaper

Nordiskt vinterdäck
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 690kg (95)

Radar Dimax Ice

Dubbfria däck till personbil

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nordiskt vinterdäck
Nordiskt vinterdäck

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: C
Våtgrepp: E
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 690kg (95)

Säkerhet och kontroll på vintervägar

Radar Dimax Ice dubbfria vinterdäck är designade för behoven hos personbilar och SUV:ar i nordiska vinterförhållanden. Däcket erbjuder säkerhet och kontroll på vintervägar.

  • Säkerhet och kontroll i alla vinterförhållanden
  • Förbättrat grepp på is
  • Extra grepp på hårt packad snö

Säkerhet och kontroll i alla vinterförhållanden

Radar Dimax Ice dubbfria vinterdäcket har en mjuk slitbaneblandning som har sammansatts för att hålla sig mjuk och greppvänlig i hårda nordiska väderförhållanden. Slitbanans sammansättning i kombination med sicksack-lameller ger mer grepp och förbättrat grepp på vintervägar.

Förbättrat grepp på is

Radar Dimax Ice dubbfria vinterdäck ger bra grepp på både isiga och snöiga vägar. De skarpa kanterna i slitbanemönstret förbättrar det mekaniska greppet på is, medan den riktade självrengörande slitbanedesignen i kombination med extra greppkanter ger bra grepp på packad snö. Däcken ger en säker och bekväm körupplevelse i olika vinterväder.


Radar - upptäck Radar däck

Radar är ett däckmärke från Omni United, en tillverkare med globalt fotavtryck inklusive stor distribution, tillverkning och FoU-nätverk. Omni United grundades 2003 och har vuxit till att bli ett av de mest dynamiska och designdrivna däckföretagen i världen. 


Betala enkelt med Vianor-kortet!

Önskar du betala med faktura eller dela upp ditt köp är Vianorkortet rätt för dig.

Vianorkortet är ett betal- och kreditkort som kan användas för att dela upp ditt köp oavsett om du handlar däck, fälgar, bilservice eller tillbehör. Vianorkortet ger dig en mängd fördelar och flera betalningsalternativ.
Välj mellan att betala hela beloppet månaden efter inköpet eller dela upp köpet på 4 månader utan extra kostnader – ingen ränta, inga avgifter. Du kan även välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Du väljer vilket betalningsalternativ som passar dig bäst i lugn och ro månaden efter köpet. Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort. Betalningsvillkor: 30-60 dagar.

Läs mer här

EU-däckmärkning: RASYCN0334

Inga recensioner.

Min recension för Radar Dimax Ice

Helhetsbetyg*