EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB
Hastighetsklass: 270km/h (W)
Lastindex: 615kg (91)

Bridgestone Turanza 6

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB
Hastighetsklass: 270km/h (W)
Lastindex: 615kg (91)

Förberedd att uppträda även på en regnig dag

Bridgestones Turanza 6 sommardäck är designat för förare som värdesätter tillförlitlighet och säkerhet i varierande väderförhållanden. Övertyga dig själv om däckets utmärkta köregenskaper på både torra och våta vägar, oavsett om du utmanar det i skarpa kurvor på motorvägen eller i stadsmiljö med plötsliga inbromsningar. Passar också för elbilar, däcket är designat för att uppfylla de specifika kraven för elbilar.

  • Förstklassigt våtgrepp

  • Överlägsen körsträcka

  • Bättre bränsle- och energieffektivitet jämfört med sin föregångare

Pålitligt grepp i regnigt väder

Bridgestones Turanza 6 är tillverkad av en innovativ gummiblandning som förbättrar däcksäkerheten i varierande väderförhållanden. Den nya skulderdesignen hjälper till att förbättra däckets grepp på våta vägar, kanaliserar vattnet bort från däckets yta och minskar risken för vattenplaning.

Bränsleeffektivitet och längre livslängd

Dubbelvinklad 3D sajpning fördelar trycket på däcket smidigare och däcket slits jämnt och däcket håller längre. Detta ökar körsträckan. Däckets optimerade ramstruktur tillsammans med slitbanans låga rullmotstånd möjliggör längre körsträckor med lägre mängd bränsle och energi.

Bridgestone - en ledare inom mobila lösningar

Bridgestone är den största tillverkaren av passagerardäck i världen. Med den globala närvaron kan Bridgestone leverera de senaste lösningarna inom däckbranschen. Vianor erbjuder kunder förstklassiga däck för alla användningsområden i samarbete med Bridgestone.

Betala enkelt med Vianor-kortet!

Önskar du betala med faktura eller dela upp ditt köp är Vianorkortet rätt för dig.

Vianorkortet är ett betal- och kreditkort som kan användas för att dela upp ditt köp oavsett om du handlar däck, fälgar, bilservice eller tillbehör. Vianorkortet ger dig en mängd fördelar och flera betalningsalternativ.Välj mellan att betala hela beloppet månaden efter inköpet eller dela upp köpet på 4 månader utan extra kostnader – ingen ränta, inga avgifter. Du kan även välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Du väljer vilket betalningsalternativ som passar dig bäst i lugn och ro månaden efter köpet. Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort. Betalningsvillkor: 30-60 dagar.

Du ansöker om kortet snabbt och enkelt via din Vianor-butik, vianor.se, sms och väljer önskat köputrymme – klart att handla.

Läs mer här: https://vianor.se/vianor/betalningssatt/vianorkortet/

Du kan även välja en av Resurs Banks fakturalösningar.

EU-däckmärkning: 21313

Inga recensioner.

Min recension för Bridgestone Turanza 6

Helhetsbetyg*