EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB
Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 462kg (81)

GT Radial FE2

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: D
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: B 69dB
Hastighetsklass: 190km/h (T)
Lastindex: 462kg (81)

Pålitlig körning och effektivitet

GT Radial FE2 är ett högprestandadäck designat för europeiska förares behov. Det passar perfekt till personbilar. Säkerhet på vått underlag, långvarig körsträcka, mjuk körning, suverän bränsleeffektivitet och komfort är de bästa egenskaperna hos denna produkt.

  • Utmärkt grepp på torrt och vått väglag över ett brett temperaturområde
  • Slits jämnt, vilket säkerställer långvarig körsträcka
  • Lågt rullmotstånd och lägre bränsleförbrukning
  • Exakt hantering och stabil bromsning

Säkerhet på våta och torra vägar

Med en ny avancerad gummiblandning ger GT Radial FE2 utmärkt grepp på både våta och torra vägar över ett brett temperaturområde. Ny mönsterblandning med styva ribbor säkerställer exakt styrning och stabil bromsning så att du kan navigera tryggt på sommarvägar och genom kurvor och svängar.

Körkomfort och längre körsträcka

Förutom överlägsen prestanda erbjuder FE2-däcken en lång livslängd. Den optimerade lättviktsstommen säkerställer lågt rullmotstånd och mindre bränsleförbrukning. Tack vare den avancerade slitbanekonturen med flera parametrar, slits däcken jämnt vilket förlänger livslängden på dina däck och sparar pengar på lång sikt.

GT Radial - upplev prestandan

GT Radial är en serie av personbils- och skåpbilsdäck från Giti tire. Giti är en global däcktillverkare med moderna däckfabriker i 3 länder, omfattande FoU-nätverk och över 65 år i däckbranschen. Med över 35 000 anställda över hela världen är Giti en av de största bil- och TBR-däcktillverkarna. Vianor har varit representant för Giti i Norden i flera år.

Betala enkelt med Vianor-kortet!

Önskar du betala med faktura eller dela upp ditt köp är Vianorkortet rätt för dig.

Vianorkortet är ett betal- och kreditkort som kan användas för att dela upp ditt köp oavsett om du handlar däck, fälgar, bilservice eller tillbehör. Vianorkortet ger dig en mängd fördelar och flera betalningsalternativ.

Välj mellan att betala hela beloppet månaden efter inköpet eller dela upp köpet på 4 månader utan extra kostnader – ingen ränta, inga avgifter. Du kan även välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Du väljer vilket betalningsalternativ som passar dig bäst i lugn och ro månaden efter köpet. Det kostar inget att skaffa eller ha ett kort. Betalningsvillkor: 30-60 dagar.

Du ansöker om kortet snabbt och enkelt via din Vianor-butik, vianor.se, sms och väljer önskat köputrymme – klart att handla.

Läs mer här: https://vianor.se/vianor/betalningssatt/vianorkortet/

Du kan även välja en av Resurs Banks fakturalösningar.

EU-däckmärkning: 100A4329

Inga recensioner.

Min recension för GT Radial FE2

Helhetsbetyg*