Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 300km/h (Y)
Lastindex: 750kg (98)

GT Radial SportActive 2 EV

Sommardäck

Välj däckdimension för att se pris och orderalternativ

Däckegenskaper

Nyhet!

EU-däckmärkning

Tyre class: C1
Rullmotstånd: B
Våtgrepp: A
Ljudnivå dB: A 69dB
Hastighetsklass: 300km/h (Y)
Lastindex: 750kg (98)

Elektrifiera din resa

Sommardäcket GT Radial SportActive 2 EV är särskilt utformat för elbilar. Däcket kombinerar utmärkt grepp på vått väglag med lågt rullmotstånd, vilket gör att du kan njuta av säkra, längre resor under de varierande sommarförhållandena.

  • Lågt rullmotstånd för längre räckvidd.
  • Ett förstklassigt våtgrepp ökar säkerheten under varierande körförhållanden.
  • Slitbanemönstret utformat för elbilar möjliggör lägre ljudnivåer och ökad körkomfort.

Längre körsträcka

Sommardäcket SportActive 2 EV SUV har utformats med de specifika behoven hos elfordon i åtanke, t.ex. högre vridmoment och en tystare körupplevelse. Däcket erbjuder utmärkt grepp i både torra och våta förhållanden, vilket säkerställer en säker och stabil körning under alla sommarförhållanden.

Gummiblandningen, slitbanemönstret och konstruktionen av SportActive 2 EV-sommardäcket som är skräddarsytt för elfordon gör det till ett utmärkt val för elbilsförare som vill öka körsträckan och minska räckviddsångesten. En gummiblandning skräddarsydd för elbilar säkerställer lägre rullmotstånd och längre räckvidd. Däckets optimerade slitbanemönster ger en tystare körupplevelse. Däckets lättare design förbättrar körkomforten och köregenskaperna, vilket gör körningen ännu bekvämare.

GT Radial - upplev prestandan

GT Radial är en serie av personbils- och skåpbilsdäck från Giti tire. Giti är en global däcktillverkare med moderna däckfabriker i 3 länder, omfattande FoU-nätverk och över 65 år i däckbranschen. Med över 35 000 anställda över hela världen är Giti en av de största bil- och TBR-däcktillverkarna. Vianor har varit representant för Giti i Norden i flera år.

EU-däckmärkning: 100A5137

Inga recensioner.

Min recension för GT Radial SportActive 2 EV

Helhetsbetyg*